Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
válasz
Agostino
üzenetére
Szia!
Valami hasonlót kellett pár éve csinálnom, én simán egy támogató paypal fizetést tettem rá, ott lehet kártyázni is akár, egy leírással, hogy ez mi és mit lehet itt csinálni, támogassák az oldalt a paypalos fizetéssel és kész. Mivel nem magamnak csináltam, így nem tudom, hogy érkezett-e valami valaha rá, de így volt a legegyszerűbb és leggyorsabb.
A paypallal csináltattam a gombokat, ott meg lehetett adni egy-egy összeget, amit a gombhoz rendeltek, de volt egy adj, amennyit gondolsz verzió is, ott az ajándékozó adta meg az összeget. Ehhez üzleti paypal előfizú kellett annó.Amúgy a Woocommerce nem fizetős, ott is lehet paypal, a simle összeköttetést még nem csináltam, így nem tudom, hogy az ingyenes-e, de ezt is fel lehet húzni ingyenesre.
Sok sikert hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest