Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Adott egy Vantage Premium téma Wordpresshez, ahol a Footerben a szöveget ugye magam tudom irkálgatni. Viszont én oda egy e-mail címet is szeretnék beszúrni, úgy hogy ha rákattintanak pl.: E-Mail küldése itt, akkor az itt alatt egy e-mail cím legyen.
Ezt css módosítás / custom css? segítségével hogyan tudnám megoldani? Mert a prémium verzió által kínált editorban csak szöveget lehet írni. Firebug segítségével kikerestem, ez a rész felelős a footer tartalmi részéért.
footer id="colophon" class="site-footer" role="contentinfo">
<div id="footer-widgets" class="full-container">
<div id="site-info"> Cégnév | Designed by szöveg és ide kellene az e-mail link </div>
</footer>Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest