Új hozzászólás Aktív témák

• Stanlee

őstag

Koszonom mindkettotok valaszat, igaz nem az altalam feltett kerdesekre valaszoltatok.

Az olvasottak alapjan nem uzemeltettek webshopot. Nekem nem lesz se tobb, se kevesebb penzem, mert barmelyik arosszehasonlito oldal (szerintem) tularazott atkattintasi dijakkal dolgozik, amig ezt a webshop uzemeltetok hajlandoak kifizetni.

A kerdesem arra vonatkozik, hogy megeri-e, van-e valami budget, ameddig tapasztalat alapjan erdemes elmenni, vagy minden mindegy alapon minden atkattintas fontos?

A konverzios rata szerintem igen is erdekes kerdes, mert mi van ha 10 atkattintasbol lesz egy vasarlas, de azon az egy vasarlason kevesebb a nyereseg, mint amennyibe a 10 atkattintas kerult?

En amugy arra is hasznalom ezeket az oldalakat, hogy a kozelben levo boltoknak is lassam az arait, mert habar lehet, hogy valami egy debreceni boltban olcsobb, de mi van, ha nekem most van ra szuksegem, es nem 3 nap mulva kiszallitva?

Teljesen banalis pelda: nalunk a varosban van 4 szamitogepes bolt. 1-nek van webshopja. Ha kell valami, vagy vegighivogatom oket, vagy bemegyek szemelyesen. Sorry, de 25 evvel ezelott is igy csinaltam az internet elotti idokben - ez nem fejlodes.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés