- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Üdv nektek!
Annyira új vagyok ebben az egész témában, hogy teljesen nem vagyok képben
Amit szeretnék: saját blog oldalt létrehozni ami kényelmesen olvasható bármilyen eszközön és testre szabható, modern kinézetű blog létrehozására alkalmas. Megnéztem pár oldalt aztán végül a lehető legbonyolultabb mellett a wordpress ingyenes webes felülete mellett tettem le a voksom.
Szerintem sokat fogok ide járkálni kérdezősködni, ha van tippetek magyar nyelven merre induljak nulláról akkor azt szívesen veszem. Semmiféle webbel és hasonlóval kapcsolatos tapasztalatom és tudásom sincs, csak, hogy valami pozitívat és bíztatót is tudjak írni.
A legnagyobb problémám, hogy egy sablont aktiváltam és nem tudom törölni, saját kedvem szerint felépíteni az oldalt. Erre van megoldás, vagy mindenképp sablont kell testre szabnom?
Ha erre válaszoltok ígérem legalább pár napig nem jövök újabb teljesen alap kérdéssel.
Segíségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest