Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
"Elso korben az lenne a kerdes, hogy miert nem jelenik meg a menu melletti 'contacts'-nal a ket kis ikon? Ha rakattintotok egy masik menupontra akkor ott megjelenik, csak a homepage-n nem. Mi lehet az oka?"
Nézd meg így: [link] Egyből ott vannak.
Az URL amit a főoldalhoz használsz (subdomain) nem egyezik meg a Wordpressben beállított fő domainnel. Megoldás: Használd az általam is írt linket vagy írd át Wordpressben a domaint "work.correctgroup.hu"-ra.
"Masodik kerdes: a fenti logo resznel szeretnek egy kicsit tobb helyet nyerni. Hogy tudom megnovelni a meretet a kepnek?"
A téma beállításaiban adj nagyobb felső margót a logónak. Jelenleg 15 pixel. Vagy... szerkeszd a bootstrap.css fájlod 41. sorától kezdődő részt:
.row:before, .row:after {
content: "";
display: table;
line-height: 0;
margin-top: 10px;
}És add hozzá a félkövérrel kiemelt sort. A 10 pixelt természetesen tetszőleges értékre módosíthatod. Ez az utóbbi megoldás az egész felső sort lejjebb fogja tolni (a social media ikonokkal együtt), míg az első variáció csak a logót fogja mozgatni.
"Harmadik kerdes: a social media ikonokra kattintvan (jobb felso sarok) ugyanabban az ablakban nyilnak meg a dolgok. Nem szeretnem, hogy a latogatok elnavigaljanak, hogy tudom megoldani, hogy egy uj ablakban nyiljanak meg?"
Kell a linkeknek adni egy target="_blank" attribútumot. Ha nincs erre mód a téma beállításai közt akkor szerkesztened kell a témád ide vonatkozó PHP fájlját (talán header.php?) és így kell kinézniük a linkeknek: <a href="URL" target="_blank">Hivatkozás képe vagy szövege</a> Ez valószínűleg PHP kód lesz tehát nem egészen így fog kinézni ahogy én írtam, de azért ki lehet bogarászni a hrefeket és utána már csak hozzá kell adni a targetet.
"Negyedik kerdes: Kapcsolat menupont alatt van egy contact form. Szeretnem magyarositani az egeszet, azonban a wp-adminban ezt nincs lehetosegem atirni. Hol tudom atirni?"
Szintén PHP fájl túrós móka
Meg kell keresned a contact form megjelenítéséért felelős PHP fájlt, megnyitni Notepad++-ban és UTF8 BOM nélküli módban átírni az angol kifejezéseket magyarra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egérpad topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Battlefield 6
- Ford topik
- További aktív témák...
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest