- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
Van egy plguinom, mely két tartalom közé ékelődik be. De én azt szeretném, hogy 2. tartalom után jelenjen meg. Szerintetek ez megvalósítható?
A két tartalom php kódja a téma fájljaiból kimásolva:
<?php } ?>
<?php if (strlen($post->post_content) > 0) { ?>
<div class="intro" itemprop="description">
<?php the_content(); ?>
</div>
<?php } ?>
<?php if (count($recipe_instructions) > 0) { ?>
<div class="instructions" itemprop="recipeInstructions">
<ol>
<?php
$instructions_array = unserialize($recipe_instructions);
for ( $i = 0; $i < count($instructions_array); $i++ ) { $instruction = $instructions_array[$i]['instruction'];
echo '<li>';
echo $instruction;
echo '</li>';
}?>
</ol>
</div>
(Képet is mellékeltem mert nem szép, ahogy ide beillesztette)A baj, pedig az, hogy ez mögé illeszti be a plugin magát: <?php the_content(); ?>. A recipe_instructions lezárt div után helyett.
A pluginban szerintem ez a sor felel a beillesztendő helyért.
// Add WP filter for automatic shortcodes
add_filter( 'the_content', array( $this, 'filter_content') );Ezt át lehet módosítani úgy, hogy a 2. tartalom mögé illessze be a plugin magát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest