- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék...
A gyermekem jár óvodába, aminek a weblapja wordpress alapon fut. Sajnos, az előző szülő, aki készítette a weboldalt, 2 éve lelépett, és az óvónéniknek meg gőzük sincs a jelszavakról, hogy hol a tárhely, egyedül a logint tudják, meg szöveget feltölteni, így aktualizálják az oldalt. Galériával is gondok vannak már... Évente jön valami számla, amit fizetnek, gondolom, a domain lehet
A gondom az, hogy csak az igazgató gépéről érhető el az admin felület, és csak iexplorer alól. Volt kb. fél
órám, hogy valamit alkossak, de csak frissíteni tudtam a legújabb wordpressre, meg egy kicsit takarítani. Ezt a fél órát is 2 hónap alatt sikerült lebeszélnek, mert senki nem ér rá.Tudna valaki segíteni, hogy hogyan érhetném el az admin felületet otthonról? Tudom, hogy rizikós dolog megnyitni a külvilág felé, én is csak 1-2 hétig szeretném, amíg beállítom, amiket kérnek, aztán újra lezárnám. Egyáltalán van még ilyen kockázat, vagy már mindenki így használja?
Köszönök minden segítséget előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, I5-6600K, 12GB RAM, SSD) beszámítás! Posta ok (34)
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600XT 8GB, R5 3600, SSD, 16GB RAM) Beszámítás! Posta ok! (33)
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest