Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyu84
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ÁÁÁ ezt nem hiszem el, hogy ez ennyire egyszerű

Köszönöm szépen!!!!!!
Egyébként most esett, hogy miért nem működött, máshogy hivatkozik, mint az Excelben, nem jöttem rá, míg nem csatoltad a képet, hogy az S1O1 = első sor, első oszlop, a súgó is érthető így R1C1 = row 1, column 1...
Köszönöm még egyszer! -
gyu84
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni Worddel (2013) kapcsolatban, a problémám a következő:
Adott egy Word dokumentum amiben a számokat időről időre frissíteni kéne és nem kézzel szeretném, hanem, hogy egy Excel táblából frissítse az adatokat.
A megoldás már megtaláltam, csak nem működik
Mezőkód beszúrásával próbálkoztam, úgy ahogy a súgóban lévő példában írja: Beszúrás, Kész modulok, Mező, megkeresem a listában a LINK-et, beírom a fájlnevet elérési úttal.
Itt akadok el! Ha csak a fájlt adom meg akkor működik, viszont az egész táblázat tartalmát beszúrja a dokumentumba, viszont nekem csak egy-egy cella tartalma kéne. DE! akárhogy adom meg a cella hivatkozást azt írja ki hogy "A program nem tud hivatkozást létrehozni a megadott objektumhoz..." vagy "Hiba! Érvénytelen csatolás."
Szinte már az összes lehetséges módon próbálkoztam megadni a cellahivatkozást, de nem sikerült
A mezőkódok:
LINK Excel.Sheet.12 "D:\\data.xlsx" "Munka1!A1:A1" \a \p megj.: próbáltam csak A1, $A$1-el is
LINK Excel.Sheet.12 "D:\\data.xlsx" "Munka'1!A1:A1" \a \p
LINK Excel.Sheet.12 "D:\\data.xlsx!Munka1!A1:A1" \a \p
Próbáltam idézőjelek nélkül is, Excel.Sheet.8-al is. Kifogytam az ötletekből.Kérem ha valaki tudja hogy lehetne, hogy csak egy cella tartalmát szúrjam be a dokumentumba akkor ossza meg velem.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm még egyszer!