Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MIFtIli
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ott hogyan tudom a legegyszerűbben megoldani?
-
MIFtIli
aktív tag
Volt egy dokumentum amit szerkesztettem és egyszer csak eltűnt. Nem mentettem és a word sem talál előzményt.
Elvileg csinál automatikus mentést, 10percenként a temp mappába. Ott semmi doc kiterjesztésű fájl nincs.
Valahol olvastam, hogy valami ilyesmiket hoz létre, amit mentéskor egyesít.Egyéb ideiglenes Word-fájlok Fájlnév
-----------------------------------------------------------------------
Más dokumentum másolata ~wrcxxxx.tmp
Word-dokumentum ~wrdxxxx.tmp
Ideiglenes dokumentumfájl ~wrfxxxx.tmp
Szótár ~wrixxxx.tmpHa esetleg megtalálnám a megfelelő darabokat (mondjuk elég lenne csak a szöveg) és tegyük fel h léteznek, akkor lehetséges-e az összeillesztésük.
Nem én voltam a tettes, ezt leszögezném.
-
MIFtIli
aktív tag
táblázatban, tabultárot használok és a behúzás helyett oszlopot vált. Na ezt miért?
-
MIFtIli
aktív tag
Heló!
Táblázaton belül, hogy lehet tabulátorral szöveget igazítani?
beteszem felül a tabulátort majd a szöveg elé teszem a kurzort és ha nyomok egy tab-ot akkor oszlopot vált..Egy másik kérdés.. kördokumentuom készítettem, de véletlen arra mentem rá h mindet tudjam külön szerkeszteni, ezt hogyan lehet visszatenni, hogy az összeset egyszerre tudjam formázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest