Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
nem az Ms-t védem, de szerintem a word-ot nem több tucat oldalas, sokmargós, képekkel teletűzdelt dokumentumokhoz tervezték. Inkább csak irodai munkára - pár oldalas kérelmek és felszólítások, esetleg 40-50 oldalban egy pályzat.
Én Quark-on csinálom a szakdogim, a wordon írom a nyers szöveget de minden szerkesztgetés Quark - mert arra való. Ha van rá időd szerintem állj át, jobban jársz. -
lesaux
veterán
Előre leszögezem, hogy nem tudom a megoldást, de miért ragaszkodsz az irányított beillesztéshez? Mennyivel jobb ez, mint a sima beillesztés? Mit csinál, ha formázott szövegként illeszted be? Vagy ha kijelölöd utána csak a második oldalt, és azt is beilleszted irányítottan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest