Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fundiego
üzenetére
Ööö, ahogy a képeken van, úgy csináltam...

Létrehoztam egy Excel táblát fejléccel (sorszám/név/dátum), ez képezi a word körlevél alapját, word-ben beszúrtam egy táblázatot(nem 1 soros táblát, hanem több sorost, hogy könnyebb legyen majd copy/paste-ezni később, lásd alább), a táblázat első sorába rendre beillesztettem az adatmezőket (sorszám/név/dátum) ill. a dátum adatmező mögé egy következő rekord nevű mezőt(azóta módosítottam az előző hozzászólásom, van egy plusz link ezzel kapcsolatban, olvasd el), majd a táblázat első (teljes) sorát kijelöltem és másol/beillesztéssel (copy/paste) beillesztettem harmincakárhányszor.(beillesztés után elég ha az F4-t nyomkodod, mert az F4 megismétli az utolsó műveletet, ez esetben a beillesztést) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- PLC programozás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Automata kávégépek
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest