- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1201 üzenetére
Word 2000-em van, ott még nincs ilyen, elírtam a 2003-at. De néztem ezt 2003-ban másik gépben, és ott is ha bezárom, akkor visszajön a nyomtatási elrendezés változatlanul.
Olyasmi ez az olvasási elrendezés, mint a nyomtatási kép.Na megnéztem megint a másik gépen, ha a több oldal engedélyezésére gondolsz az olvasási elrendezés alatt, akkor az semmilyen hatással nincs a nyomtatási elrendezésre.
Viszont azt észrevettem, hogy ennél a 4:3-as képarányú monitorral rendelkező gépnél ha 50%-ra csökkentem a lap méretét, akkor automatikusan egymás mellé rakja a word a két oldalt, akár engedélyezve van a több oldal, akár nincs.
Namost ahol a probléma van, ott egy 24"-os Wide monitor van nemrégóta. És 150%-nál már középre zár és egymás alá rakja a lapokat, de 100%-nál már egymás mellé, mert olyan baromi nagy a monitor képe.Ez akkor normális jelenség lenne? Minden doksim 100%-on van lementve, ezért mindegyiknél az oldalakat egymás mellé pakolja. Régi 4:3-as 19"-os monitornál 100%-on volt a méret ideális.
Neked milyen a monitorod? Van lehetőséged 24"-os monitoron ezt szimulálni, hogy mit csinál 100%-nál? 1920x1200-as a felbontásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged