- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
Gubek-Einste #31951 üzenetére
értem
hát, akkor lehet, hogy marad ami van. upc wifis routere sem tud sokkal több kraftot átadni, ez viszont lehetséges, hogy antennájával messzebbre lövi el. az meg már nem lenne rossz eredmény
-
Agostino
addikt
üdv
az teljesen jó vagy azért cinkes, hogy egy tp-link wr642g 62mbit-es nagyjából 17-et tud csak átlőni? hálón fullos a sebesség de wifin nem annyira erős. esetleg milyet vegyek megbízhatót, hogy bírja a tempót vezetéknélkül
-
Agostino
addikt
Hello.
Levettem a titkositast, most van wireless jelem, azon at irok most is. : ))
Vannak viszont a közelben népek, akik miatt jó lenne ha akárki nem tudna nekem idecsatalkozni, szóval azt hogyan tudom megoldani, szal hogy melyik titkositás lenne az igazi? WEP, WPA, esetleg valami más?
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Sziasztok.
Régebben már irogattam ide wifi gondjaimmal, most megint itt vagyok.
Vagy egy D-Link DI-524-es routerem. Frankón megy a net szét osztva, ha minden utp.n keresztül történik meg. Van viszont gondom akkor, amikor wireless akarok netezni a laptopomról. Vettünk egy wifi karit, az szar, így a haverom Linksys routerjéhez kapott usb adapterrel [link] akarom elcsipni a routerem jelét, de nem sikerül. Magához a hálózathoz sikerül csatlakozni, de IPt nem ad a router. WEP titkositást alkalmaztam, 6 csati, de nem igazán tudom merre induljak el, mi lehet a gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- További aktív témák...
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest