Hirdetés
-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Sziasztok.
Régebben már irogattam ide wifi gondjaimmal, most megint itt vagyok.
Vagy egy D-Link DI-524-es routerem. Frankón megy a net szét osztva, ha minden utp.n keresztül történik meg. Van viszont gondom akkor, amikor wireless akarok netezni a laptopomról. Vettünk egy wifi karit, az szar, így a haverom Linksys routerjéhez kapott usb adapterrel [link] akarom elcsipni a routerem jelét, de nem sikerül. Magához a hálózathoz sikerül csatlakozni, de IPt nem ad a router. WEP titkositást alkalmaztam, 6 csati, de nem igazán tudom merre induljak el, mi lehet a gáz...hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Hello.
Levettem a titkositast, most van wireless jelem, azon at irok most is. : ))
Vannak viszont a közelben népek, akik miatt jó lenne ha akárki nem tudna nekem idecsatalkozni, szóval azt hogyan tudom megoldani, szal hogy melyik titkositás lenne az igazi? WEP, WPA, esetleg valami más?
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Hello.
Nah jelszó az már át van írva, ez rendben, azt nem tudom csak, hogy a titkositási lehetőségek közül [link], melyiket válasszam, több wpa is van. Mindegyik más-más beállításokat dob ki... : \hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
üdv
az teljesen jó vagy azért cinkes, hogy egy tp-link wr642g 62mbit-es nagyjából 17-et tud csak átlőni? hálón fullos a sebesség de wifin nem annyira erős. esetleg milyet vegyek megbízhatót, hogy bírja a tempót vezetéknélkül
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz Gubek-Einste #31951 üzenetére
értem
hát, akkor lehet, hogy marad ami van. upc wifis routere sem tud sokkal több kraftot átadni, ez viszont lehetséges, hogy antennájával messzebbre lövi el. az meg már nem lenne rossz eredmény
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest