- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
-
LOGOUT
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taru
tag
Sajnos a TPlink megint produkálja magát. Pillanatnyilag se az a gép nem tud csatlakozni a WIFI-re ami ezt produkálta, se az amelyik ezt az inssiderben. A rossz inssider eredményeshez keresek drivert (az alnetre gond nélkül fellépet), de a másikkal nem tudom mit tegyek mivel ez egy androidos mobil.
A mobilból nagy nehezen kíhúztam, hogy "Authentication problem" miatt nem tud csatlakozni, megnéztem a MAC filtert de hozzá van adva a telefon és engedélyezve is van.
Telefont újraindítottam (előbbre próbáltam lekapcsolni és visszakapcsolni a WIFIt hátha megoldja de az nem csinált semmit), és megint megpróbáltam fellépni, látja de nem tud fellépni (hiba ugyanaz, laptopnál ugyanaz, látja de nem tud fellépni).
Ezekután újraindítottam a TPlinket (kb 1 perce) és most fellépet a telefon és a laptop is. Vezetékes net mind2 routerből jön per most meg előbbre az ujraindítás előtt is.
Ötlet?
-
mezis
félisten
A Tenda N3-on (és nem Tengda N3, mert az egy mobiltelefon
) a WAN setup Dynamc IP ?
A firmware frissítésnél pontosan a hw. verziónak megfelelőt töltötted le ?
És a frissítést UTP kábeles kapcsolattal végezted ?
És a frissítés előtt a routert gyári alapbeállításra állítottad ? -
mezis
félisten
A két router vezetékkel van összekötve ? IP címbeállítások, DHCP tartományok rendben ?
-
mezis
félisten
Ezeken a képeken már biztatóbb a helyzet. Egyedül a 6--s csatornán működő "Forier" az igazán zavaró AP.
Válaszd a csatornádat 1-esnek, 4-esnek, 8-asnak, talán még a 10-eset is veszik a mobilok. Csak ne 6-osnak.Bocs, most látom, hogy a "Fourier" a saját. Ezek szerint a routereddel semmi baj, annál inkább azzal a PC-vel van baj, amelyiken minden AP full-on van. Próbáldi ki egy Live Linux-al. Ha azzal is gond van, akkor hw. hiba, ha nem, akkor driver csere -még akkoris, ha a Win azt mondja, hogy naprakész- vagy az égész op rendszer újra telepítése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Futás, futópályák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Asustor NAS
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest