Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
-
frame>24
addikt
Érdekes, én megmentettem a banyát, a hellhound-ot pedig egy jól irányzott (és fejlesztett) AARD sign-al bestunnoltam, és jött a kivégzés. (Igaz, előtte én is szarakodtam egy ideig, mire a stun ötlete támadt...) Ja, és max. nehézségi fok...
Mozso26: télleg tedd vissza azt a gamét

-
frame>24
addikt
Az a véleményem, hogy kattintsatok rá a főmenüben a CREDITS fülre, és hagyjátok kibontakozni az ottani zenét! Eleinte is megfogott a game zenei világa, de a credits-mjúzik...
-
frame>24
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
mondjuk itt kicsit meglepődtem:
- elolvastam a readme-t és írja is, h az enyémnek megfefelő vid.kártyákhoz az ajánlott beállítás medium.("for X16xx-series cards") - és így is van, high-on akad (nem csak az ingame video), pedig fos monitor miatt csak 1024-re van állítva. (noAA, AF=4)
ennyivel jobb lenne az AMD?
- amúgy 6. szint, Vizima "külvárosánál" járok, max. nehézségen - így izgalmas! -
frame>24
addikt
Nem is rossz. (valaki beírta, hogy olyan, mint a Vampire the Masqu., ezért próbáltam ki.)
A sok töltögetéssel kapcs.: úgytűnik, tényleg kell hozzá a 2GB ram, de nálam így interiőrök és exteriőrök között csak pár mp-et tölt, és az "új-nagy-pályarészek" közti loading se vészes. Jót röhögtem, h elején Triss meggyógyítása után nem derogál a csajszinak b@szni egy jót, de utána azonnal: "can we go now, can we go now?"
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) biztos a varázsitalok akarnak lenni...ez magyarítás kész tragédia. Tudom, egy schlepp alak vagyok, mert mindig lefikázom a fordításokat, de akkor is...