Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
válasz
magitor
üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, ez a magyarítás honnan van? Nekem dobozos eredeti verzió van a játékból, arra valamiért nem megy fel az 1.5 -ös patch. Virágboltból vett verzióra ( ami elvileg 1.5 verzió ) pedig hiába fut le a cd projekt red honlapjáról leszedett magyar nyelvi frissítés, nem lesz tőle magyar. Már csak a küldetések vannak hátra, hogy kimaxoljam az első részt és eszem a kefét hogy nem sikerül magyarítani
Este azért ránézek erre az általad mutatott magyarításra csak gondoltam addig is kérdezek
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Este azért ránézek erre az általad mutatott magyarításra csak gondoltam addig is kérdezek