- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Közepes fokozaton így működik:
Ha rámutatsz a kurzorral egy ellenfélre, akkor megváltozik a mutató. Ilyenkor egy bal klikk hatására üt egyet a karakterünk. A kurzort rajta kell tartani az ellenfélen, hogy lássuk mikor lehet bevinni a következő ütést. Amíg (1-2 mp) áthúzott kard a jel, addig nem szabad nyomkodni az egeret, mert az aktuális mozdulat megaszakad, illetve újabbat sem csinál. Egy kis idő múlva (1-2 mp) átváltozik a kurzor egy lángoló karddá, de kb csak 1 mp erejéig, ha ilyenkor támadunk, akkor spécibb mozdulatokkal, erősebbet sebzünk. Ha ezt elhalasztjuk, akkor kezdődik előröl a fenti menet.
Ezen kívül lehet 2 féle harcstílus (gyors, erős) és 3 féle ellenfél-formáció szerint harcolni. Ez utóbbiakat még nem igazán néztem. Mindegyiknek van gyorsbillentyűje, de PAUSE (Space) állásban ikonnal is ki lehet őket jelölni.
Továbbá jobb klikkel lehet ún. SIGN-okat (jeleket) használni, amik rásegítenek a fizikai harcra. Ezek gyakorlatilag varázslatok, de önmagukban nem túl hatékonyak, de jól kiegészítik a kardforgatást.

Nagyjából ennyi, de még nagyon az elején jártam tegnap este, a tanítópályát sem fejeztem be.
Szerintem valóban nem túl nagy szám a harc, de számomra nincs is vele nagy gond.
Aktív témák
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest