Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
Aktív témák
-
Mostanában asszem ez nem nagyon divat. Úgy tudom, valami valós idő/körökre osztott keveréket sikerült összehozni, tehát nem klikkelgethetünk ész nélkül. (megállítható idővel - szerintem ez nagyon jó ötlet)
Én egyedül azt kifogásolom ezekkel az RPG-kel kapcsolatban, hogy túl sok a legyőzendő ellenfél. Szerintem sokkal hangulatosabb lenne, ha viszonylag kevés ellenfél lenne, akiket kötelező lenne legyőzni, de taktikusan és hosszabban kellene velük "foglalkozni". Az nem lenne baj, ha nem kihalt a terep, lehetne ott mindenféle NPC, vadon élő akármi stb..., csak opcionális lenne, hogy kivel akarunk összetűzésbe kerülni. Talán ez az RPG hasonló lesz, bár néhol azt olvasni, hogy halomra kell aprítani az ellent.
100%-ra gondolom hogy a fenti harc-megvalósítás, gyönyörű változatos helyszínekkel, izgalmas küldetésekkel biztos recept lenne egy jól eladható programhoz.
A Witcher talán az utóbbi kettőben remekelni fog.
Aktív témák
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
100%-ra gondolom hogy a fenti harc-megvalósítás, gyönyörű változatos helyszínekkel, izgalmas küldetésekkel biztos recept lenne egy jól eladható programhoz.
A Witcher talán az utóbbi kettőben remekelni fog.