Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Szia!
Többször is felinstalláltam a drivert és a programot is, de a TV csatornákat csak úgy találta meg, ha Paraguayra állítottam a területet (legalább megtalálta). De a gép újraindítása után már csak zöldben hozta be a képet. Ezután feltelepítettem a DScaler-t az működik ahogy kell. Próbaképpen elindítottam megint a WinFastPVR-t és annak is jó lett a képe. A szgép újraindítása után megint zöld volt, DScaler után működött, de ha nem ment a DScaler vagy a WinFastPVR 3-4 percet akkor a WinFastPVR-ben fekete-fehér a kép utána kiszínesedik. A WinFastPVR-t szeretném használni, mert régebben ment és jól lehet vele felvenni. A kártya egy WinFast 2000 kb. 2,5 éves.
Van ötletetek, hogy lehetne egy kicsit egyszerűbben és gyorsabban helyes működésre bírni a tunert? -
azzio
aktív tag
ha bt8x8-as chip van rajta (márpedig mér ne? :) ) akkor a dscaler kell neked vagy az atv2000.
[L]http://www.dsclaer.org/[/L]
[L]http://www.tvfreak.cz/[/L]
mindkettő nagyon profi, bár asszem utóbbihoz helyesen konfigurált driver kell, és neked pont az nincs ugye? mind1, dscaler driver nélkül is kezeli a kártyákat. -
Polesz
addikt
Leadtekes fiúk! :)
Nézzétek ezt az oldalt:
[L]http://www.leadtek.com.tw/support/download.asp?pronameid=82[/L]
A legfrissebb driver 2003.06.27-i.
Olvassátok ezt el előtte:
TV 2000 XP Driver Installation Guide.
[L]ftp://ftp.winfast.com.tw//tv_tuner/TV2000XP/Instructions/030516/TV_030516_driver_inf_stall.pdf[/L]
Meg ezt:
TV 2000 XP Driver Update Guide.
[L]ftp://ftp.winfast.com.tw/tv_tuner/TV2000XP/Instructions/030516/TV_030516_driver_update.pdf[/L]
Sok sikert. -
DummyBoy
senior tag
Helló!
Nekem olyan gondom volt, hogy XP alá feltettem a tuner legújabb XP-s driverét és nem hajlandó elindulni a proggy (Pinnacle PCTV) ... :(
A gondot a ChrisTV oldotta meg, korrekt kis TVprogram , TXT-vel és nem csak túristául tud hanem beszéli kis hazánk anyanyelvét is ... a DScaler nevű csoda néhány pluginját is tudja használni zavarszűrésre!
Csak sajna Capture-t nem tud ... De ezen kívül mindent!
Ha a driver fenn van, de nem megy a saját programja, próbáljátok ki ezt!
Remélem segítettem!
ps.: gugliba beírod Christv ... megtalálja, és valami nevetségesen rövid ... -
gubokrisztian
csendes tag
Windows XP 2002 Professional magánszemélytől eladó. Bontatlan csomagolás.
Akit érdekel a dolog az írjon vagy hívjon.
70-2354381
Házhoz szállítást meg tudom oldani, egyedi megbeszélés alapján. -
escie
őstag
volna egy kísértetiesen hasonló problémám, mint a topicindítónak...
a konfig: winxp, semmi SP,dx9.0, ASUS a7v8x alaplap, Leadtek WinfastTV 2000 tvtuner.
a gond a következő: kipróbáltam az összes létező drivert ,kezdve a tunerhez adott cd-n lévőkkel, és a legújabbakkal bezárva. a driver felmegy gond nélkül de ha a programját indítom, az nem talál eszközöket...
légyszi aki tud segítsen, kifogytam minden ötletből. :( -
fügike
senior tag
Valóban, néha hajlandó elindulni a TV, és akkor tökéletes, csak vagy 20x meg kell próbálni elindítani, mire eszébe jut működni. Érteni nem értem, de több mint a semmi.
-
fügike
senior tag
-
kalpet
csendes tag
Szia!
Próbáld meg a www.driversguide.com on rákeresni.
Uid: drivers
pw: all
Szerintem biztosan fogsz találni valamit. Érdemes elolvasni a driverhez tartozó hozzászólásokat is mielött letöltöd.
Üdv!
Peti -
fügike
senior tag
Up!
Le tudtam húzni a hivatalos honlapról a kiegéyzítést, valamint találtam egy állítólagos XP-s drivert. Mindekettőt kipróbáltam, egyikkel sem működik.
Ugyan az XP szerint a kártya jól van feltéve, azonban a Capview belefagy indításkor.
Majd még rákérdezek, most rohannom kell. Ha valakinek van ilyen kártyája, és megy XP alatt, legyen szíves árulja el, hogyan csinálta??? -
guess.who
senior tag
[L]http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/drive02.asp?pronameid=238[/L]
Ezen az oldalon van egy 193 kbájtos valami a WinFast TV 2000-hez, ami azt állítja magáról, hogy Windows 9X/ME/2K/XP és hogy minden TV2000 kártyához való. A dátuma 2003.02.19, szóval ennél újabbat nemigen fogsz találni...
Ha ez volt az általad is említett dolog, akkor bocs. :) -
fügike
senior tag
A hozzáértő PH-olvasók segítségét szeretném kérni.
Tegnap felraktam az XP-t, azonban a Leadtek WinFast TV2000FM típusú tunerhez nem találtam XP-s drivert. (Volt egy 133kb-os zip-pelt valami, amire viszont azt mondja a zip, hogy hiás, töltsem le újból.)
Fel tudtam rakni a Win98-as drivert kompatibilitási módban, el is indul, de az AutoScan nem megy, és semilyen csatornát nem tudok beállítani rajta.
A Vezérlőpult-Rendszer-Eszközkezelő alatt van egy Audio és egy Video Device, amelyik nincs jól konfigurálva. Gondolom, ez a tuner.
Ha valaki tud drivert, vagy módot, amivel működésre bírhatom, lécci írja meg, esetleg dobja be a linket, vagy küldje el a file-t emilben.:)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest