Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
StuFFy
tag
Jajj thx! Isten vagy! ne haragudj érte nem vettem észre, meg kajakra aszittem komolyabb a baj. hát örülök nagyon
-
StuFFy
tag
Sziasztok!
Winxpm egy ideje ctrl alt delre nem reagál rendesne. Alapesetben elő kéne jönnie a folyamatoknak, és az ablak felső részében kellene lennie füleknek a folyamatokra, meg a cpu terhelésre, mem használatra, ilyesmi.
Ehelyett csak a feladatok, szóval az éppen ablakban futó programok jönnek elő. Az ablaknak nincs fejléce titleje se. így bezárni se tudom, csak úgy, hogy amit letesz az óra mellé kis ikont, azon kattintok. Eléggé idegesít ez, de főleg az, hogy ha beakad vmi progi nem tudom bezárni, mert nem tudok hozzáférni minden futó progihoz.
Előre is thx a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi