Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfLenny
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Nem egészen.

Gyakorlatilag azt csinálta, hogy a létrejött több file-ban létrehozta ugyanazt a mappa struktúrát, azonban file-onként csak a meghatározott méretig (pl. DVD méret) tette bele a file-okat.
Így pl. ha egy 10GB-os mappát ha össze tudott tömöríteni mondjuk 7GB-ra, akkor kaptam két file-t. Mindkettőben ugyanazok a mappák voltak, de az első file-ban csak annyi file volt ami belefért tömörítve. A másikba pedig a többit rakta. Így ha esetleg elvész vagy megsérült volna az egyik file a másik attól még szabadon használható lett. -
WolfLenny
senior tag
Üdv.!
Korábban volt olyan funkció a winrar-ban, hogy volt egy kb. 12GB-os mappa és annak tartalmát tömörítette úgy, hogy két rar file-t kaptam egymástól függetlenül. Tehát ha az egyik file megsérült vagy elveszett, akkor a másik attól függetlenül használható volt.
Megszűnt ez a funkció az újabb winrar-ban? Vagy ezt hogy tudom most megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest