Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha tudnám a pontos nevét akkor nem téged zaklatnálak vele
.Viszont az optikai meghajtók segge nekem eszembe sem jutott
Máris előrébb vagyok az ügyben.Meg fogom nézni mit lehet a cd meghajtókból kihozni,szerencsére olyanokhoz hozzáférek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látod,az ember a legegyszerűbb dolgokra nem gondol
még szerencse,hogy itt,vannak olyanok mint te 
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Üdv!
A kép csak illusztráció.A szemléltetés miatt raktam össze,hogy valahogy körül tudjam írni mire is gondoltam.Látható a képen egy fekete és egy piros csatlakozó.
Nekem olyan vezetékre volna szükségem aminek a két végén ilyenek vannak(természetesen a nyomtatott áramköri panel és a tápcsati nélkül
)
[link]
A piros csatlakozó az ami nem szokot ilyen vezetéken előfordulni,ezért kérdeztem,hátha te tudsz olyat ami utólag rá ''heggeszthető''
. -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Üdv!
Nekem egy olyan IDE vezeték kellene aminek az egyik végén dugó van a másikon pedig gugalj.Kérdezősködtem sokfele,de még csak hallani sem hallottak róla.A linkelt hsz-okban,meg lett említve,hogy dugóban létezik utólag rásajtolható,amit oda teszel a vezetékre ahová csak akarsz.Emiatt gondoltam hátha van ilyen csak dugaljban,és mivel te az írtad,hogy a dugóról tudsz,gondoltam megkérdezem,hátha tudsz dugaljról is.
Ez így elsőre elég kusza lehet,de jobban nem nagyon tudom elmondani
Tehát ha tudnál ilyen dugaljról,esetleg még azt is,hogy hol lehet kapni,légyszíves írd meg nekem
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.Viszont az optikai meghajtók segge nekem eszembe sem jutott
Máris előrébb vagyok az ügyben.Meg fogom nézni mit lehet a cd meghajtókból kihozni,szerencsére olyanokhoz hozzáférek ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
még szerencse,hogy itt,vannak olyanok mint te 
)
.