Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali1991
tag
Hello! Grat a munkádhoz! Ügyes vagy és ráadásul nem foglalkozol azzal hogy mi lesz ha....
Látom raktál ledet az egeredbe. Akkor gondolom (meg munkáidból is kiderül hogy értesz hozzá) meg szeretném kérdezni, azt hogyha a ház aljába akrok rakni ledet , mármint hogy na a házban világítsanak hanem az asztalra. Szerinted hány db led kellene és milyen előtétellenállás? Vagy elég annyi hogy csak 5v-ra kötöm? Párhuzamosan vagy sorosan kössem? Ha kell ellenállás akkor mindegyik elé vagy csak egy db kell a (kb 6 lednek)? Lehet hogy hülyéket kérdezek de nem értek ezekhez az ellenállás dolgokhoz (nemrég durrantottam fel egy ledet, nem hittem hogy a 12V ilyen érzékenyen érinti majd, azt hittem csak tartósan nem szabad arra kötni mert hogy tönkremegy hát tévedtem
) Kösz a segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1 humoros
- Horgász topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Kösz a segítséget!