Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
varmi2
üzenetére
Köszi szépen a tanácsot! Az ár szinte megegyezi ka két oldalon, 183/184 dollár a 16GB-os, valamint 248/250 dollár a 64-es. Viszont én Gearbestről le tudnék szedni belőle 30%-ot, ami azért jelentős. Nem tudom szerinted megér annyit a biztonság? Banggood-on nem csesznek át ha van valami? Valamint a garanciáztatás hogy működik? mert elv ott is van rá egy év.. Mi ilyenkor a teendő?
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok! Táblagép vásárlása előtt állok, és ebben szeretném kérni a segítségetek!
Pár kérdésre nem fogok válaszolni, hisz eleve egy kinézett modellről lenne szó, hogy megéri-e, és jó döntés lenne-e megvásárolni.
Átmérő mindegy, elsősorban egyetemre kéne a kis gép, jegyzet írásához, és megnyitásához (pdf,doc). Ezeken kívül főként internetezéshez, böngészéshez kellene, de persze menne rajta film és/vagy játék is.
Vásárlást eleve külföldön gondoltam, mert sokkal olcsóbban lehet hozzájutni a kütyühöz, viszont itthon meg járna rá egy év garancia, ebben is a segítségeteket kérném, mert speciell gearbestre gondoltam, ami sokak szerint elég nagy lutri.
Pénzben 50-70 ezer forintra gondoltam. NA most mivel a konkrét modell ami után érdeklődnék az a Xiaomi Mi Pad 2-ő, két változatban kapható 16GB-os android, és 64GB-os Android/Windows. Ebben is a segítségetekre lennék melyik OPrendszer lenne ideálisabb, mert szerintem nekem elég lenne a 16GB-is, max a filmek nem férnének rá. a két modell amúgy pont az ár intervallumom két végpontja.
A gép amúgy nagyon tetszik, szimpatikus. Egyedül a 2GB RAM böki a csőröm, kevésnek találom
Tesztvideón látszik sokszor beakad, és lassú. Főként erre lennék kíváncsi ha valaki tudna információval szolgálni nekem.Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget, remélem lesz valaki aki hasznos infókkal tud ellátni, vagy esetleg aki már rendelkezi a fent említett kütyüvel. A vásárlást 1 hónapon belül tervezem, már elég régóta nézegetem a kicsikét csak a RAM miatt vakarom a fejem. NA meg persze a garanciázás vám stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Indul a ChatGPT Health
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tesztvideón látszik sokszor beakad, és lassú. Főként erre lennék kíváncsi ha valaki tudna információval szolgálni nekem.