Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
őstag
Nekem egy Teclast TBook 10-es tabletem van. Ami érdekes, hogy mindenhol azt írták, hogy nem tölthető USB-n keresztül, nekem mégis tölti. Egyedül egy régi Samsung töltővel nem megy. Próbáltam DC-USB csatlakozóval is, de azt nem szereti. Talán azért, mert onnan 9V-ot kér 2,0A mellett.
-
RedCactus
őstag
Havernak vettem egy ilyet (Látom pont kifogyott az EU raktárból). Szerintem otthoni filmnézésre tökéletes. 20 000Ft-ért érdemes kipróbálni. E fölött már csak a 200 000-esek vannak. A lényeg, hogy felbontásban 800 x 480 alá nem szabad menni, mert az már tényleg a vicc kategória.
-
RedCactus
őstag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Én is olvastam róla, bár nekem egy hete jött meg onnan egy projektor 5 nap alatt minden gond nélkül. Úgy tűnik, csak a kisebb csomagok válnak kámforrá pl. telefon. Talán a tablet már túl nagy ahhoz, hogy ellopják. Ha viszont ez történne, akkor a Tiny visszafizeti az árát, szóval nagyon nem aggódnék.
-
RedCactus
őstag
válasz
darthsmoke
üzenetére
-
RedCactus
őstag
Az mennyire természetes, hogy a Kiano tabletem nem ismeri fel az otg-n rádugott androidos telefont és táblagépet? Tölteni tudja, de nem kezeli mint egy laptop pl. Viszont az iphonnal nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest