Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok,
van egy Lenovo Miix 310-es gépem. Néha fogja magát és kikapcsol. Előfordult esetleg másnál is ez a probléma? Van esetleg megoldás rá?
Még garis, de csak akkor vinném vissza ha nagyon muszáj.Köszi a segítséget!
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok! Vagy egy miix 310-es tabletem és egy régebbi wd passport 320gb-os külső vinyó. Sajnos nem hajtja meg
Szerintetek van arra esélyem hogyha lecserélem egy modernebb 1tb-osra akkor azt el tudja indítani? Van esetleg ilyem green szériás vagy nem tudom milyen takarékos ami el tud indulni vele? Nem baj ha lassabb a cucc
Csak kezelje. Nálatok van olyan vinyó ami megy vele? -
Mandarinn
senior tag
Ti egyébként milyen tokot használtok a billentyűzetes 10-es tabletekhez? Gondolom a hagyományos 10-es tokok (amiből rengeteg van) nem feltétlenül jók hozzá mivel ez vastagabb valamivel. Olyan kellene amibe a töltő is belefér. És nem árt ha szép
Imádom a szép tokokat... -
Mandarinn
senior tag
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
80-100 körül vennék újonnan billentyűzetes 10-es win tabletet. A miix 310-et és az Asus T100HA-t nézegettem.
Szerintetek összességében melyik a jobb gép? Vagy van esetleg rajtuk kívül még hasonló árú versenyző ami jobb?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- iPad gen 7
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintetek van arra esélyem hogyha lecserélem egy modernebb 1tb-osra akkor azt el tudja indítani? Van esetleg ilyem green szériás vagy nem tudom milyen takarékos ami el tud indulni vele? Nem baj ha lassabb a cucc
Csak kezelje. Nálatok van olyan vinyó ami megy vele?