Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
davidj92
üzenetére
Igen, jár hozzá W8+Office, nem kell külön megvenni.
Viszont ennél a típusnál nem tudom, hogyan birkózik meg a chipset a fullhd felbontással, és ez a szemedre is érvényes - szvsz ez a képpontsűrűség W8-nál már kényelmetlen (ráadásul fix a képernyő dőlésszöge). Én inkább választanám a T100-ast, vagy a Switch 10-est. -
hito
nagyúr
válasz
davidj92
üzenetére
Nekem volt, az akksi vérszegény. Ha az a legfontosabb, akkor keress mást. Én most Lenovo Thinkpad Tablet 2-t használok, kb. 2x annyit bír az akksija, sőt idle-ben notebookcheck szerint 7:41 perc vs. 16:57 perc a Thinkpad javára.
De ebben a méretben ott van még a Dell Venue Pro 11 is, ugyanazzal a chipsettel, mint a Miix 2 10. Azt is sokkal jobb választásnak tartom. Hagyd ki az a Miix 2 10-et, nekem volt, senkinek nem ajánlom jó szívvel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
davidj92
üzenetére
Még csak 2 napos tablet tulaj vagyok (Miix 2 8" - 64GB), nekem egyelőre nagyon bejövős. Foglalkoztatott a 10"-os megvételének a gondolata is (egy hete még volt az Edigitalnál akciósan 99.900-ért, de elfogyott). Végül is nekem túl nagy lett volna a mérete, illetve a fullHD kijelző miatt az asztali programok ikonjai kezelhetetlenül picik lettek volna. A 8"-os 1280x800-a is néha próbára teszi a szememet, illetve nehéz is azokat a pici ikonokat eltalálni ujjat (pl. programok bezárása).
Most már minden alkalmazásom fel van telepítve, a gép "be van lakva", de erre rá is ment 2 napom. Volt egy teljes rendszer-újratelepítésem is, mert elsőre angol nyelven sikerült aktiválnom az Office-t.
Kérdésedre a válasz: az Office 2013 része az árnak, fel is van telepítve a gépre, de neked kell aktiválnod a mellékelt regisztrációs kóddal. Hogy ne kövesd el azt a hibát mint én: Állítsd be az oprendszert, miután annak a nyelve már magyar, indítsd újra a gépet, és csak ezután aktiváld az Office-t, mert így magyar nyelven fog regisztrálódni.
Amúgy piszokul tetszik a kis gép, a mellékelt stylus is nagyon jól használható az asztali programok kezelésére. A képernyő-billentyűzetet már megszoktam, az asztali programok kezeléséhez meg egy BT-s egeret használgatok leginkább (a régi notimét). Őrület, de VPN-en a céges vállalatirányítási rendszerhez is hozzáférek, sőt - próbaképpen - még CAD-programot is telepítettem rá: nem kényelmes használni, de "végszükségben" alkalmazható.
szerk: nagyon hasznos a 8"-os beépített GPS-e, az Áruházból letölthető Here Maps térképekkel offline navigációt is tud!
szerk2: Megint van 10"-os jó áron!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)