Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hito

nagyúr

válasz vwpolopg #9954 üzenetére

Kapaszkodj: nincs SD (sem microSD) foglalat rajta. Amikor ezt megtudtam, egyszerűen nem voltam hajlandó elhinni. Aztán kénytelen voltam megbarátkozni vele, most meg már meg is szoktam a hiányát. Most egy akkora microSD olvasóval pótolom, mint a körmöm. Nem sokkal nagyobb, mint maga az USB csatlakozó vége. Alig lóg ki a gépből és 1000Ft-ba került.

De a mai napig nem megy a fejembe, hogy ezt hogy gondolta a Lenovo. Helix 2-nél már kapcsoltak, azon van, de nekem az a gép nagyon bazári lett. Pont az hiányzik belőle, ami az esszenciája volt a Helix-nek, a komoly, minőségi, üzleti megjelenés, anyaghasználat.

Amire lecserélném maximum a Helix-et: Thinkpad Yoga S1, esetleg Dell Venue Pro 11 7140 (az új Core M-es), kimaxolt Thinkpad Tablet 10 (128GB/4GB/LTE verzió), Fujitsu Q665. Toshiba Z10t is tetszik, de picit már túlméretes (Helix, meg a többi kecsesebb, karcsúbb) és nem értem wifi-vel hogy a fenébe eshet a 13órás üzemidő 5óra alá :U Aztán lenne még millió típus, de valahol mind elvérzik. Sony Vaio Duo 13 pl. nagyon tetszik, de 13" már durva tabletnek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés