- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
A vi8 akkuidejéről nem tudok nyilatkozni. A hi8-at sem merítettem még le teljesen, de számításaim szerint kb 3,5-4 órát elballag mondjuk netböngészéssel. Viszont a hi8 full hd felbontású, így valamivel szerintem többet is fogyaszthat a képernyője, ezt viszont kompenzálhatja az energiatakarékosabb CPU. Így aztán tényleg nem tudom, hogy melyik a jobb választás. A hi8-nak nincs hdmi portja, míg a vi8-nak van. Tehát ha ez fontos akkor inkább a vi8. De mindkettőnek jön ki újabb kiadása. Ráadásul a hi8pro egyenlőre csak win-el jön, mert az új procira még nem nagyon van hivatalos droid. (talán később lesz hozzá dual os)
Egyébként mindkettőnek van itt topikja. Ott többet tudnak róluk mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest