Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sotyks94

aktív tag

válasz gbela #8823 üzenetére

Nem rettentem el teljesen tőle, csak azért ezek a problémák kicsit jobban óvatosságra intenek :)
    Chuwi Hi10-ben lévő z8300 nem 2GB ramnál capel? Mert intel honlap szerint igen :S
    Másrészt a 4:3 is jobban tetszik. A hűtést meg ha nagyon nagy gond lesz lehet megpróbálom így megoldani.

(#8825) Kasya

Azt megértem hogy erősebb használat mellett melegszik mint a fene, de engem picit az zavar hogy idle mellett 30-40 fok, netezés mellet meg 50-60. Az sok, nagyon. ilyen laza procikímélő feladatok mellett nagyon nem kéne neki, és lehet ez szoftveresen van valahol elrontva, ezért reménykedem benne hátha patchetek rajta valamit. (másrészt meg a fentebb linkelt videó megmutatja hogy nagyon kis odafigyeléssel a hővezetőből ki lehet hozni -20 fokot. Abban reménykedtem hátha észbe kaptak a gyártók.)

Akksi időt túlélem, mostani notim 1 órát bír, ahhoz képest ez is előre lépés lesz :D

Cube i7 tetszik, de a jelenlegi 300+usd-s ára sok, pláne ilyen borzalmas valuta árak mellett.

(#8826) tjb007
    Ragasztás volt már akinél probléma volt, vagy csak tippelitek hogy lesz ha ekkora hőn megy?

Mindenesetre köszönöm mindenkinek a tippeket/infókat :R :R :R

• tjb007

nagyúr

válasz gbela #8823 üzenetére

Egy 1080p-s YouTube videó mióta számít kemény nyúzásnak? Már ennyi elég neki, hogy egy szép nagyot ugorjon a processzor hőmérséklete. Mondjuk megfelelő, vagy inkább csak normálisan megoldott hűtés hiányában a Bay Trail-es modelleknél sincs ez másképp, legalábbis a Teclast más modelljei esetében (hogy ne legyen belőle vita). Itt van előttem az X80HD, elindítottam a Chrome-ban egy 1080p-s YouTube videót és 32-ről 65 °C-ra ugrott a hőmérséklet, és ez csak 5 perc volt. Ha tényleg "komolyan" van nyúzva, akkor 82-is felmegy, szépen ki is kezdte már a kijelző ragasztását.

Új hozzászólás Aktív témák