- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Nem rettentem el teljesen tőle, csak azért ezek a problémák kicsit jobban óvatosságra intenek
Chuwi Hi10-ben lévő z8300 nem 2GB ramnál capel? Mert intel honlap szerint igen :S
Másrészt a 4:3 is jobban tetszik. A hűtést meg ha nagyon nagy gond lesz lehet megpróbálom így megoldani.(#8825) Kasya
Azt megértem hogy erősebb használat mellett melegszik mint a fene, de engem picit az zavar hogy idle mellett 30-40 fok, netezés mellet meg 50-60. Az sok, nagyon. ilyen laza procikímélő feladatok mellett nagyon nem kéne neki, és lehet ez szoftveresen van valahol elrontva, ezért reménykedem benne hátha patchetek rajta valamit. (másrészt meg a fentebb linkelt videó megmutatja hogy nagyon kis odafigyeléssel a hővezetőből ki lehet hozni -20 fokot. Abban reménykedtem hátha észbe kaptak a gyártók.)
Akksi időt túlélem, mostani notim 1 órát bír, ahhoz képest ez is előre lépés lesz
Cube i7 tetszik, de a jelenlegi 300+usd-s ára sok, pláne ilyen borzalmas valuta árak mellett.
(#8826) tjb007
Ragasztás volt már akinél probléma volt, vagy csak tippelitek hogy lesz ha ekkora hőn megy?Mindenesetre köszönöm mindenkinek a tippeket/infókat
-
tjb007
nagyúr
Egy 1080p-s YouTube videó mióta számít kemény nyúzásnak? Már ennyi elég neki, hogy egy szép nagyot ugorjon a processzor hőmérséklete. Mondjuk megfelelő, vagy inkább csak normálisan megoldott hűtés hiányában a Bay Trail-es modelleknél sincs ez másképp, legalábbis a Teclast más modelljei esetében (hogy ne legyen belőle vita). Itt van előttem az X80HD, elindítottam a Chrome-ban egy 1080p-s YouTube videót és 32-ről 65 °C-ra ugrott a hőmérséklet, és ez csak 5 perc volt. Ha tényleg "komolyan" van nyúzva, akkor 82-is felmegy, szépen ki is kezdte már a kijelző ragasztását.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- EAFC 26
- Küszöbön az androidos PC-k
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest