Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
Sotyks94 #8829 üzenetére
"Chuwi Hi10-ben lévő z8300 nem 2GB ramnál capel? Mert intel honlap szerint igen :S"
Igen ezen én is tök sokáig lamentáltam, de elég sok gyártó hozott ki z8300at 4Gb-al, és senki nem tudta hogyan. Tegnap egy tesztből derült ki (linkeltem is), hogy single channel mellett megy benne a 4gb, ami ugye azt jelenti h mennyiségben sok belefér, viszont fele olyan gyors mintha normálisan (dual channelben) lennének a modulok. Így számomra ki is esett, mert bár nem akkora érvágás, de ha már veszek igazán jót vennék.
Végül én Cube i7 stylus mellett tettem le a voksom. Már csak azon lamentálok honnan. Allin akcióban 300 usd szállítással, de ha rájön áfa meg vám az már 400 lesz, míg gearbesten eu raktárból 370, szóval olcsóbb. Gearbestről rendelt már vki? Nincs velük gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Dacia topic
- Suzuki topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Garmin fenix 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest