Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- potyautas: Vágyak
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Cyberpunk #7784 üzenetére
Hacsak nem kamionba kell, akkor valóban a max 8" jobb választás a legtöbb autóba!
Ez az A6-om középkonzolja:
Ez a legjobb hely az elhelyezéséhez, és ha nagyobb lenne akkor már túlzottan kilógna... Először próbáltam tapadókorongos tartóval a műszerfal tetején, de egyrészt túl sokat takart ki a kilátásból, másrészt az oldalablakokban az ég és minden ami elsuhant rettentően tükröződött rajta. Itt már csak az anyósülésen ülő pólója tükröződik, ami ha nem hófehér akkor nem zavaró. A hátul ülőknek a hátsó ablak tükröződik benne, de azt meg egy rolóval orvosoltam...
Természetesen ez még nem a végleges elhelyezés - igen, a vészvillogó kapcsolójának a helyére építettem be a tartókonzolt
de az utóbbi hónapban megjártam az autóval a görög és a horvát tengerpartot is, és kellett valami ideiglenes megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest