Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
"Hasonló áron".. 10-20 ezerrel többért? Van,akinek pont az kell fizetés előtti héten kajára..
Vagy mutass mondjuk max 35 ezerért 2/32-es gépet, gariból visszajövet azonnal azt kérek,és ráfizetek a Lark 8i-re 2 ezret. Ja,hogy olyan csak Kínából van kétes garanciával? Én kérek elnézést. 
"Egy 16-os táblára egy kicseszett dropboxot nem tudnék feltenni a cuccaimmal. Röhej.
" Én fel tudok. furcsa ez a világ.. Ja! és mindemellett 2GB memóriakártyát használok benne, mégis nézhetnék HD kijelzőn FullHD filmet,de minek...
Tudod,aki akar,az tud gazdálkodni azzal,ami van.. Elhiheted,én is örülnék ha 120GB SSD lenne benne mint az asztali gépemben, de nem tudom,és nem is akarom azt megfizetni..
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy mutass mondjuk max 35 ezerért 2/32-es gépet, gariból visszajövet azonnal azt kérek,és ráfizetek a Lark 8i-re 2 ezret. Ja,hogy olyan csak Kínából van kétes garanciával? Én kérek elnézést.
" Én fel tudok. furcsa ez a világ.. Ja! és mindemellett 2GB memóriakártyát használok benne, mégis nézhetnék HD kijelzőn FullHD filmet,de minek...