Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Because #2766 üzenetére
Elég. Gyak. ugyanaz, mint a Kingsing W8, amit én használok. Gyárilag nekem 4GB szabad helyem volt, szóval némi frissítés szerintem becsúszott a kínaiknál, ezt onnan gondolom, hogy a (közvetve) tőlük kapott telepítővel újratelepítve 6.5GB szabad helyem maradt, majd első frissítés után 3GB, (s plusz 1 GB-ot "visszahozott" a lemezkarbantartó). 4GB is elég nálam a win appokra, mivel nem igazán telepítek játékokat, alkalmazásokra meg elég ennyi is. Egyéb telepíthető programok meg SD kártyára vannak telepítve. 4300mAh-s akku van az enyémben is, meglepően jó az akkuidő. Én kellően gyorsnak érzem, egyelőre nincs vele problémám, nem hinném, hogy ettől súlyosan eltérő tapasztalatokat generálna a teszkós...
Új hozzászólás Aktív témák
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest