Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Egy üzleti használatba vett eszköz általában nagyobb ill. más igénybevételnek van kitéve, mint egy consumer cucc. Ezért is vannak business class termékek és consumer class termékek. Az én vállalkozásomban ez jelentkezik is, az alkalmazottak jobban "ütik vágják" a cégtől kapott eszközeiket, mint a sajátjaikat. Én is. Nem csak arról van szó, hogy mondjuk többet gépelek rajta, vagy többet cipelem, teszem-veszem, hanem mondjuk bennt hagyom a kocsiban 40 fokban nyáron, ha beugrom egy tárgyalásra, bent hagyom -10 fokban is télen éjszakára, mert nem hozom fel a lakásba esténként, stb. Egyszerűen máshogy használom, másként bánok vele mint a privát eszközömmel.
Ezért, ha üzleti használatra keresel eszközt, akkor az üzleti célra árult eszközökből fogok ajánlani, mert nem tudhatom, hogy te, ti, a céged milyen jellegű igénybevételnek teszi ki az eszközt. Azt neked kell eldönteni, hogy nálatok egy consumer kategóriás is megteszi-e, kibírja-e azt az igénybevételt ami nálatok van, vagy sem.
-
Közben rákérdeztem a kollégánál, hogy mit szólna egy mini laptophoz/netbookhoz és határozottan kijelentette, hogy neki alapból nem kell is kell billentyűzet, mert felesleges, arra ott van a laptopja, ha olyan kell.
Mondjuk személy szerint pl.: ppt-t még nem néztem, WPs tableten, hogy mennyire lehet bökdösni/scrollozni.
Ha mindenképpen szeretne a tabletnél maradni, akkor is elvetendő a Miix 2?

Új hozzászólás Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest