Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BestofJAVA

tag

válasz qqcqqc #15293 üzenetére

Szerintem ilyen célra tökély. Ha bármin módosítanék, az a kijelző mérete. Talán egy Surface Book vagy Surface Pro jobb lenne.
    A régebbi modellek ugyanolyan szép kijelzővel rendelkeznek. A használt modellek ára is szépen beállt, elég szabványos.

A 4gh ram ilyen felhasználásra bőven elég. Még sok is.

Az akku nagyon sokáig bírja. A különbség egy Android tablethez képest az, hogy az Android gyakorlatilag nem fogyaszt kikapcsolt kijelzővel. Magyarul elég feloldani a képernyőt, és fut a rendszer. Kikapcsolt kijelzővel is értesít egész nap, ha megnéze üzeneted jön. Bekapcsolt kijelzővel viszont aligha bír 6 óránál többet. Az kevés lehet. Kevés a portja, és nem optimalizált akadémikus felhasználásra.

A Windows ezzel szemben alvó módban is fogyaszt. Be kell kapcsolni, bootol a rendszer és ezután oldod fel a képernyőzárat. Ezután veheted birtokba, minden egyes alkalommal, hogy a kezedbe veszed. Alvó módban persze nem jelez bejövő üzeneteket. Bekapcsolva viszont 9-12 órát megbízhatóan működik, meg sem érezhető a wifi, külső meghajtó, nyomtató meg egyéb körülmények, amik egy androidot leterhelnek.

Androidon nincs működőképes alternatíva irodai programokra. Illetve van, de azok on-the-go szerű pótló appok. Nincs köztük olyan, amit hónapokon át nap-mint-nap érdemes lenne futtatni.

A Microsoft Teams csak Microsoft Edge-ben működik jól. Beindul Androidon is... De windows gépen sem stabil a Teams app. Le kell törölni, és Edge-en belül már stabil.

• Upo

addikt

válasz qqcqqc #15293 üzenetére

Borzongva mondom ki, mert rühellem az egész ökoszisztémát, de média fogyasztásra és teams-re 100-ig inkább egy ipad való.
    Bár engem fel tud idegesíteni, és csak azért nem csaptam még a falhoz, mert egyik sem volt az enyém.

Új hozzászólás Aktív témák