- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
Somatom #14501 üzenetére
Nálam a tabletnél vas fogalma a hw+sw.
Hiába jó a rendszer, ha gyenge a körítés, vagy épp egy jó hardvert telepakolnak mindenféle lassító vacakkal. A korai atomok (bay trail előtt) valóban csak linuxal voltak képesek elfogadható sebességgel működni, minden mással csak szenvedtek. Az Amd c 50 (valami 10"-os Acer tabletben) viszont nekem kellemes csalódás volt, még a win 10 is elfogadharó tempóval ment vele. Az Amd E szériát (abból valami 6. Gen e1-es procis laptoppal találkoztam) és az N29xx-es cerkát (lenovo g50)inkább rossz viccnek tartom, mint használhatónak. Anyós most egy N35xx procis laptoppal netezik, ez már elviselhető. Járszani is lehet vele pl Angry birds friends, passziánsz.
Belefutottam Samu tabletba, ott a 3.gen i5 fűtött annyira, hogy foltosodni kezdett tőle a kijelző.
A z8xx-es atomos chuwi hi10 tab forrósodott ha meghajtottam.
A pentium 3650y procis sony szépen dolgozik 4 giga rammal és ssdvel, de a 3d teljesítménye valahol a cerka fölött, de az atom alatt van, cserébe veszettül pörgeti a hűtést.Ezekből azt a tanulságot vontam le, hogy jó lesz nekem az öreg z3740, minden másra meg ott a laptop, ez így még mindig olcsóbb mint egy jó teljesítményű minőségi tablet.
Néha azért elgondolkodom, hogy be kéne szerezni egy x230t masinát.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest