Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz
profit #14233 üzenetére
Köszi a tapasztalatot pdf-el kapcsolatban!
A droidos topicban írtakat folytatnám itt:
Azt nem írtad, hogy a külföldi rendelés is szóba jöhet-e.
Ha igen: gyors keresés után CUBE Mix Plus (nekem ennek az előző generációja van 12"-ban)
Kerek 100 k kuponok nélkül (amit mindig lehet találni) EU raktárból
1 db 3.0 USB + 1 db USB-C (van átalakító sima usb-re, és még a hdmi jelet is kiviszi)
Hardverben nagyon erős, 10"-os
Egyedül a fullHD amin megbukik az elvárásokbanEz csak egy példa volt, érdemes megnézni a többi gyártó kínálatát is, mondjuk én QHD-t nem láttam senkinél sem 2 in 1 gépbe szerelve.
-
Voice24
őstag
válasz
profit #14233 üzenetére
Köszi, de a könyvolvasás nálam nem szempont, egyáltalán nem olvasok így könyveket. Drágállod a cuccot? Ahol én nézelődtem, ennél drágábban is csak fhd kütyük voltak, ebben az árban pedig léteznek alacsonyabb felbontásúak is.
A magyar tesztje idején 78 ezer körül volt az ára, most 46, billentyűzettel együtt, német raktárból. -
profit
tag
válasz
profit #14233 üzenetére
... a Microsoft Office, mely az irodai szoftverek abszolút királya, és amely - nyílt titok - teljességében csak Windows oprendszeren élvezhető. És ez nem mindegy, hogy a Windows olyan képességeit ne is említsük, melyek az asztali pc-khez tesznek hasonlatossá egy tabletet, mialatt az Android a mobil telefonokat veszi alapul.
A kijelző kezelése valami miatt jobb Windows alatt a nagy felbontásokban. A touch kezelése viszont Android alatt sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest