Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
freelanced #14224 üzenetére
Nagyon attól függ mennyi a kereted. 230-ért vettem a Miix 510 tabletemet ami most még az asztali gépemet is leváltotta, annyira erős masinának ígérkezik. Egyetemre tökéletes, nekem ugye muszáj volt jobban beruházni, mert programozásra is használom, amit más platformon nem lehet.
Általánosságban azt szoktam mondani, hogy Android/iOS tabletet tartalomfogyasztásra, Windows tabletet tartalomgyártásra kell venni. Ha nagyon max dokumentumokat akarsz kezelni, akkor egy erősebb androidos tabletet is feleannyiért kaphatsz, mint egy jó windowsosat. Office és pdf fájlokat is tudsz csinálni/szerkeszteni androidon a megfelelő alkalmazással. Viszont ez nagyon max amit tud csinálni egy androidos tablet ebből a szempontból.
szerk: pdf-ben nem vagyok biztos, most leszedtem az openofficet telefonra és csak nagyon alap módosításokat lehet végezni a pdfben (kép, szöveg hozzáadás, meglévő szöveg aláhúzása vagy áthúzása) de nem lehet módosítani a tartalmat, csak hozzádni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest