Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareius
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Én csak a párhuzamosan futtatokra gondoltam allview wi7 esetén... Ment rajta megfelelő optimalizációval, nem volt vele baj de csak megnéztem milyen win tab és messze használhatóbb mint az android vagy meg a mac, számomra.
igen játszik a kínai is meg külföldről is.
Egy tabletre meg nem költenék többet mert nem sűrűn lenne használva, minden másra ot az asztali. Nem arról van szó, hogy nincs rá a lóvé hanem nekem többet nem ér meg egy ilyen kütyü.
Két hónapja majdnem vettem egy levono joga 500-ast gtx 920-al viszont az túl nehéz volt, így végül nem vettem meg. meg nem sok értelme lett volna ha tabon meg úgyse.Szóval a kitűzött összegér a lehető legjobbat venném meg, azért a végére megírta a lényeget.
ja USB legyen rajta, a töltő csatlakozón felül.A segítő készséget pedig köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja USB legyen rajta, a töltő csatlakozón felül.