- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Windows XP kérdések és válaszok
Router gondok
Windows 98/ME kérdések és válaszok
Smc 7004vbr routerEzek közül valamelyikbe tedd fel a kérdésed, felesleges minden bajnak új topik.
-
Yodafon
őstag
Hello Mindenki!
Nekem az lenne a problémám, hogy összkötöttem egy Pentuim 2-t (Windows 98 SE) és egy Pentium -et (Windows Xp Home) egy routerrel (SMC Barricade 7004VBR) hálóba. Na most a a P4-en ügyködök és a P2-ről vagy a P2-re másolok cuccokat akkor max. 6-800 kbyt-al megy a cucc. Ha viszont a P2-n ügyködök és a P4-ről vagy a P4-re másolok cuccot akkor megy a 100 Mbit (6-7 Mbyte/s). Mindkét gépbe egy 100 Mbits hálókari van. Én arra gondoltam hogy a P2 vinyója nem bírja a hálózatot, de akkor mind a két gépről ugyanannyival kellene működnie. Mit kellene beállítani az Xp-n, vagy a 98-on esetleg a routeren, hogy működjön?
Köszi a válaszokat.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest