Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz montressor #3769 üzenetére
akkor is, ha nincs ip cím ellenőrzés
de gondolom ip cím gond esetén más lenne a hibaüzenet is
[Szerkesztve] -
hektor24
aktív tag
válasz montressor #3778 üzenetére
Nem tudom elindítani az msconfigot, se az Eventviewert, mert csak a háttér jelenik meg, csökkentett módban is.
-
attiati
veterán
válasz montressor #3775 üzenetére
én se láttam még ilyet soha...
1. kézzel írom be
2. nincs ip cím ellenőrzés bepipálva
3. cache törölve
4. tűzfal, és minden vírusírtó, kémprogram kilőve
5. nincs jelszóban se szám, se nagybetű
munkahelyemről persze ma is be tudtam lépni, otthonról meg egyszerűen nem megy!
routeren se vagyok!!!!
hülyét kapok tőle már -
Mr.Skynet
senior tag
válasz montressor #3821 üzenetére
''Eszközök telepítése 34%'' nem ír ki semmit, itt megáll az egész telepítés és reset-el újra tudom indítani vagy kikapcsolom a gépet
Holnap kapok 128Mb ramot és lesz a gépbe 128+32Mb=160Mb ram, elvileg ezzel már mennie kell hisz a Pentium2 366@460 gépembe is 128Mb volt és XP ment szépen.
Azért gondolom, hogy kevés a 64Mb ram, mert win98se van most fenn és az Utorrent így 3Mb szabad memória van csak
Ha több rammal se megy akkor a 150mhz proci túl kicsi neki gondolom. -
djyuri
őstag
válasz montressor #3994 üzenetére
HY
nem azzal van a gondom,hogy nincs másik...csak a saját windowsban nem lehet módosítani avagy felülírni...Ezért kéne átrakni...de ez scsi eszköz
Lehet hozzájutok egy 9 gigás scsi-hez is nemsokára és akkor,ha lesz egy fölös órám,akkor arra gyorsba feldobok egy használhato xp-t és megoldom....de addig fut egész nap a kicsike -
Tomhal
tag
válasz montressor #4225 üzenetére
Hali!
Én vagyok Shimnek a haverja akinél ez a vinyós mizéria megtörtént.
most akkor nem latja, v uresnek latja? => Saját gépben nem látja..de az eszköz kezelőben a vinyóknál viszont ott van a típusa. Ha az ember rámegy a tuljdonságokra, azt tudja meg h nem inicializát, és 160GB szabad hely van rajta.
20gb-sról nem néztük meg ismét...majd ha átjon a Shim, nekem ez már megahaldja képességeimet..mondjuk az adatok tuti vmilyen szinten ott vannak, mert getdataback lát mindent de kissé sok idő lenne lementeni vele a 160 gigát a másik vinyóra, majd a most nem látottat visszahozni az életbe és visszamásolni rá a róla lementett adatot ismét. Vhogy tuti egyszerűbben vissza lehet hozni.
Hmmm...és hogy lehetne betűmeghajtót rendelni hozzá, azt talán segíthetne.
THXaTom
-
Balinov
titán
válasz montressor #4832 üzenetére
teszt erejéig volt csak lekapcsolva, mét 7végén ba*akodtam próbakébb ezzel.Egyébként 1/2Gb min/max értéket használok.
Bootvist ismerem,1x használtam is,bevallom,nem tudtam hogy van olyan,általad is említett funkciója.Ki fogom próbálni.
Szolgáltatások között semmi furcsa,vagy olyan,amire ne emlékezném,hogy az általam felrakott programhoz ne tartozna. Az automatikus indításnál a built-in messengernek van több bejegyzése,pedig mindíg uncheck-olom. Eseménynapló nem jelez hibát ,csak a cod2_mp.exe-vel kapcsolatban,ami egyszer lekönyökölt túlhúzás végett. netstat-ot nem néztem,idáig nem használtam. Ha tudnál ezzel kapcsolatban tippeket,ötleteket mondani - akár egy linkkel is - hogy mit érdemes nézni,figyelni ,azt nagyon megköszönném.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz montressor #4843 üzenetére
köszi a netstatos infót,úgy tűnik,hasznos lesz
most természetesen be van kapcsolva ,ránéztem otthoni gépre logmeinnel. fix 2GB,de azt mondja párom,hogy indításkor még mindíg lassu volt.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Patrick
addikt
válasz montressor #4847 üzenetére
na most ebben az a poén, hogy most eredeti XP HOME-om van sp2-es, azelőtt prof volt törten és ott sem volt...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Rabbitf_24
addikt
válasz montressor #4890 üzenetére
köszi majd most este próbálkozok.
akkor valszleg nem hardware hiba ugye?
-
REDeath
őstag
válasz montressor #4887 üzenetére
Van kubuntum, az is lassabnak tűnik, de seekelést ne mtapasztaltam igaz nem is figyeltem nagyon ,csak netezni mentem fel egyszer hoyg ott megy-e. holnap alaposan megvizsgálom (logokat is - zsoi) meg az alaplapi drivert is
archiválás már régóta érik, de ez volt a végső löket, ezt a szép üres dvdékkel teli hengert elfogyasztom holnap, úgyérzem...
Ha az adataim "biztonságba" lesznek akkor majd merésze(bbe)n fogok mahinálni a gépen.Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Makaveli
senior tag
válasz montressor #4913 üzenetére
Köszönöm a választ, sikerült!
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
vakondka
őstag
válasz montressor #4918 üzenetére
arra nem is gondoltam, hogy ez segíthet
Ezer köszönet !!!https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Gyuri27
félisten
válasz montressor #4926 üzenetére
Nem. Tűzfal van. Az virusirtót szoktam teljes analizisre fogni. Néhány trójait néha megfog de azt írtom.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz montressor #4934 üzenetére
Persze a regedit megy. A gép működik. Csökkentett módban nem próbáltam a feladat kezelőt.
Nem vagyok rendszergazda, de 3-4 éve mikor telepitettem nem is állitottam be rendszergazdát. Mert itthon saját gépre mi a francnak?
Megbizok magamban.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz montressor #4943 üzenetére
Pontosan a hiba üzi Alt+Ctrl+Del lenyomásakor a következő: A feladatkezelőt a rendszergazda letiltotta.
Amit írtál abból egy mukkot sem értettem.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz montressor #4946 üzenetére
Áhhh
Működik
Most pedig Forma1 és alatta egy teszt.Amd - Radeon - Ryzen
-
djyuri
őstag
válasz montressor #5014 üzenetére
Még jó,hogy tom angolul is
Nos mivel a CMD-t sem tom előhozni,így a netstat -ao -t sem tom olyankor előhoznia riasztásban pedig 4609-es a hibakód
A rendszernél meg windows deffender....lehet ez fogja meg a gépet?....ergo belső vírus vagy hiba?[ Szerkesztve ]
-
Padisha
tag
válasz montressor #5027 üzenetére
ühüm, ezért kezdődik ezzel a mondat: Ha csak egyedül használjuk a gépet
[ Szerkesztve ]
-
djyuri
őstag
válasz montressor #5026 üzenetére
sajna addig resetelgettem a gépet,hogy kékhalál van gyakorlatilag....szal megint P3-as gépről vok
Szerintem ez a gép sem szereti az XP-t így nekem is valszeg ugyanúgy át kell térnem a vista-ra,mint majdnem minden haveromnak az új gépein
-
Füge007
senior tag
válasz montressor #5064 üzenetére
Szia!
Igen, csak netezéskor jön elő!!!!
Máskor atomstabil a gép, Orthos 6 óra után is hibátlan. Még nem találkoztam ilyen hibával. Abit IP35 Pro lapom van , alaplapi hállókártyám van 2 db.Köszönöm a segítségedetFüge
-
demars
addikt
válasz montressor #5065 üzenetére
nincs vm irq utkozes a gepen? event viewba ir vmt?
Hali!
ha megmondod h mi az az irq, s event wiew... akkor én is megmondom...
bár ha jobban belegondolok, event... az a naplózás lesz, azt végig nyálaztam töménytelen alkalommal... de semmi érdekes, illetve aki ért hozzá, annak lehet h jelent valamit, de nekem sajna semmit se!
irq ütközésen mit értesz?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5068 üzenetére
jaaaaaaaaaa
van hát felkiálltó jel.. egy csomó! direkt nem tettem fel a drivereket, h ki tudjam szűrni, h mi kavar be...! de így is lefagyott netezés közben, pedig csak chipset, hang, és cpu drivert tettem fel! Azt írták, h lehet h a vírusírtóm a szar... ami lehet, mert mikor újratelepítettem, akkor kaptam egy hackelt nod32 t ami 4000 évig jó és frissíti magát..! lehet h ez a gond??? h ez kavar be? hiba is volt csomó a naplóba, sok sok helyet foglalna az oldalon ha beszúrom ide, de ha gondolod... szívesen bemásolom!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Chili7
őstag
válasz montressor #5094 üzenetére
Te nyertél! Nincs fent az sp2.
Nem is figyeltem, hogy milyen wint teszek rá.
Viszont néhány napja még tuti hogy volt rajta biztonsági központ. (ugyanezzel a winnel)
Thx[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz montressor #5097 üzenetére
a winyóval semmi gond sincs! már átellenőríztem!
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
válasz montressor #5100 üzenetére
nincs floppy! sem más extra meghajtó! egész idáig jó volt! egyik napról a másikra történt az egész! nem tudom h mi lehet a probléma!
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Lenry
félisten
válasz montressor #5092 üzenetére
beírtam de az eredmény ugyanaz...
viszont a felh.fiókokban megjelent egy "ASP.NET Machine A..." nevű user
a bejelentkező képernyőn nem szerepel csak itt... ő kicsoda?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
demars
addikt
válasz montressor #5091 üzenetére
Hali!
Tettem fel 30 napos Pandat, de ezzel is megfagyott! Tehát ez kilőve!
Amikor a legfrisebb driverek voltak fennt, akkor is fagyott! Csak netezés közben, illetve ha böngészek neten... (ph zok, képet másolok , e-mailezek...), koliba baromi gyors net van, ez sem lehet gáz! Nem oldalfüggő sztem, szinte minden oldalnál ezt teszi, ha ugy gondolja!
Vinyora gyanakszok most a legujabb körben, mert este, mikor kilőttem a letöltést, az msn t, s a böngészőt is, egy letöltött progit áthelyeztem egy másik mappába, akkor fagyott ki ismét...! HDD Sentiel fennt van, azt írja h OK a vinyó! Elküldök mindent, h hátha találsz valamit!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5123 üzenetére
kilőttem ezeket én is most már... bár nem tudom, h mik ezek...(remélem nem hal be tőle a rendszerem... ennél is jobban )
VGA drivert nem tettem most fel, mert nem játszok rajta, illetve volt fennt, a lehújabbat is feltettem, sőt réggebbit is, amit gyárilag ajánlottak hozzá, de semmi... ugyan az lett a vége!
Másolást azért írtam, mert akkor épp nem böngésztem, töltöttem, meg ilyesmi, de a lan kábel be volt dugva, tehát attól még használhatta a kártyát...!
Lan drivert is szedtem le újabbat, működött is vele a net, de ugyan az!
Memtest: OK (orthos írta ezt)
HDD: HDSentinel sem talált gubancot, bár sztem ez nem jelent semmit sem, ! nem értek hozzá, de 15 mp alatt ellenőrizni egy 60Gb os vinyót.... háááááááááát ! de sokan erre esküdnek!
checkdisc et nem ismerem, ez valamiféle hdd ellenőrző progi?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5123 üzenetére
no 3 óra sima netezés után, ismét megtört a kicsike4 az előbb kifagyott megint! ha gondolod elküldhetem a friss naplófájlokat ... még meleg
elképzelhető, h az USb portom zavarodott meg?,? egy usb s egér van rádugva! Vista elepítéskor sokat szenvedtem vele, ott is írt ki olyat, h valami Error Device Driver... meg valami USB t is írt ki...
Ezt hol, hogy lehet ellenőrizni!
Az egyik usb porton, néha nem működnek dolgok, de eddig nem zavart be...[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5126 üzenetére
elküldtem! egy időponttal eggyütt!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5129 üzenetére
no ez a másik fura dolog, h most is kimentem németet tanulni a tanulóba, letöltés ment, de semmi gondja sincs! Ha msn megy , letöltés megy, meg ha a böngésző is aktív, s ha nem nyúlok hozzá (tehát nem kattogtatok az egérrel, meg nem mozgatom) akkor elmegy szinte egész éjjel is, ugy h nem fagy ki! Ezért mondtam én mindnkinek, h ez tuti h szoftveres, vagy driver gond! csak nem jövök rá, h mit tegyek fel!! Egeret felismerte simán, HID vezérlőt jelenít meg az eszközkezelőben!
Volt amikor ujratelepítés után 30 perccel fagyott ki.... sztem spy nem lehet, de majd nyomok egy kergetést rajta pandával, elvileg frisíti magát, s meg kell h találja...!
Kipróbálom, h lehúzok az usb ről mindent, hátha tényleg az zavar be... vagy az is elég, ha másik portba dugom az egeret?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5143 üzenetére
ok!
rögtön nyomom is ...
jah, egeret lehúztam, de így is fagyott kb 5 percel ezelőtt , s előtte 5 percel kapcsoltam be a gépet...! tehát nem is volt meleg !
lenyomtam egy orthos tesztet, megint... de minden OK! cpu is és a memoria is!!
MSN hogy épül be?? az nem zavarhat be??? valahogyan?... Bekapcsolás után, msn re léptem egyszerre, s abban a pillanatban kifagyott a gép...! rohadtul nem értem a dolgot![ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz montressor #5143 üzenetére
Hali!
Itt van néhány kép, a fagyásról... hátha segít valamit, h merre is indulj el... !
1.
2.
3.Remélem segítenek...!
-
montressor
aktív tag
válasz montressor #5152 üzenetére
na az elobb nem birtam befejezni:
Probaljuk osszefoglalni:
-vista alatt jo /ez mennyire tuti? gondolom nem 5 percet hasznaltad/
-virusirto volt cserelve, az nem lehet
-vga, lan driver volt cserelve, ezek drivere nem valoszinu
-memtest okes-biosban allits mindent defaultra /bar notebookokon nincs annyi tuningolhato dolog, de hatha/
-usb, no igen letiltottad biosban es ugy nezted vagy csak lehuztad az egeret? Tiltsd le
-ez a primot is kiprobalnam (igaz nem nagyon neztem mast, de az hasznalja cpu-t es memot is [volt mar eset, h fel even keresztul ujraindult a gepem, es a memtest jonak mutatta a ramokat, csak a cpu-ramos test hibazott: igaz a ram jo is volt, cpu val volt gaz])
-probald letiltani a mar emlitett dolgokat: hang, modem, lan, usb, meg ami van es nem kell, magyaran mindent, ami nelkul elindul a gep, es tegyel vegyel rajta ugy. Masolj, indits bongeszot, msn-t (net nelkul, igen, majd vartyog, vagy kiakad)...-ezutan mar tenyleg win csupaszitas marad, csak az alap legyen fent, eloszor ugy hasznald, ahogy a win feltelepedett, wines driverekkel (foleg vga), fel napi hasznalat utan, telepits ra drivert, egyszerre egyet, es ujabb fel nap hasznalat, h tudd melyikkel mi volt
-nem lehet, h rossz a forras, amirol felrakod a wint? szerezz masik cd-t, esetleg pro helyett home-ot vagy forditva. Probalj meg magyar nyelvu helyett angolt, forditva nem mondom, h probald
-probalj meg huzamosabb ideig live-cd-(nem kell telepiteni, es nem cseszi el a mostani rendszered) s mas os-t hasznalni csinal-e vm hulyesegetProbalj kolcsonkerni notebook winyot, probald ki azzal.
Esetleg meg olyat tudnek elkepzelni, h rossz drivereket toltesz le. Ez alatt azt ertem, h van egy -most hasrautok- ct8991 es csipszetu vm, Te a ct8990eshez szedsz le dolgokat, ami mondjuk rokonithato ezzel, feltelepul, nem vartyog, csak hulyeseget csinal. Talakoztam mar olyannal is, h gyarilag!! volt rossz driver a cd-n. Az valami kobeon vagy milyen alaplap volt. Csak az segitett, h leolvastam az alaplapon a csipre mi van irva. Igaz ez notebookban nehezebb... Nezd meg a konyveben, adatsheetekben.
Masik: ezt a nootebookot mivel adtak? Xp v. vista? Tehat volt mar ra pelda, h valaha ez mukodott XPvel jol? Olyat is tudok, h notebookon usb-t egyszeruen nem lehetett eletre csiszolni, ha pro! volt az opredszer, csak home. Egyszeruen nem volt hajlando egereket hasznalni..
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz montressor #5153 üzenetére
Hello!
húúúúúúúú, hát jó sok feladatot adtál nekem...
noss! anno ezt a gépet xp prof fal vettem, tökéletesen futott rajta minden, még játékok is voltak rajta (régiekT, Quake3, CS, Gyűrűk Ura II), ezek hibátlanul mentek!
Vista alatt, minden jó volt!!! (bár hozzá teszem, azért szedtem le a vistat, mert nagyon hajtotta a cpu mat, meg a vinyo is ment mindíg, s nem tetszett, hangos is volt, meg meleg is kicsit)!!
VGA ra is gondoltam, ill. vga driverre, de a gyártó honlpjáról leszedettet tettem fel, ugyan így a chipset drivert is! Most írtam annak akié volt, h adja oda azokat a drivereket, amiket anno feltett rá, hátha ezek frissebbek, s nem jók...
én is ilyesmire gondolok, de ezek szerint akkor érdemesebb a vga driverre figyelni jobban???
Az egeret csak lehuztam, nem tiltottam le az usb t!
Már próbáltam, csak chipset, driverrel
ill.hang driver is fennt volt
de ugy is kifagyott
lehet h a chipset driverrel van akkor a gond???
szűz xp n próbáltam így, csak frisítettem...(rosszindulatú, meg ellenőrző frisítést nem szedtem le)
Orthos memtestet csináltam, ez is cpu+memoria ra volt állítva! mindkettőre azt írta ki, h rendben vannak...
Amugy a notit anno xp home val adták ki gyárilag, de mikor megvette a srác (akitől aztán én vettem meg), már xp prof volt rajta, s tökéletesen ment rajta minden! Ő nem is csinált vele semmit, mert picit később ~3 hónap után megvettem tőle, s én is használtam kb 3-4 hónapig azzal az xp vel ami rajta volt, s hibátlanul ment, egyszer sem fagyott ki !! Csak sok felesleges progi volt rajta, s így ujrainstalláltam, gondolván, uj xp vel uj, friss driverekkel, gyorsabb lesz a masina...! Így is let, a rendszer, betöltés, stb gyorsabb is let, csak pár nap után elkezdett kifagyogatni, s azóta ezt csinálja xp vel! Azért tettem fel vistat h azzal is ezt csinálja e? de azzal semmi ilyesmit nem produkált!!! Ha vistaval minden j volt, akkor memória, cpu, vinyo, hardver hiba kizárva!! (vagy tévedek???)Hogy másféle driver kellene e...?? hát az lehet, de a gyártó honlapján, a frissek vannak fennt... (bár, lehet h csak én szedtem le a frisseket... na ezt is meglesem ujra)
bios frissítést nem lehetett csinálni, mert nincs frissebb bios ehhez a géphez!Megpróbálok, valami régebbi drivert keresni hozzá, főleg chipsetet, meg vga drivert, mert elősszörre is arra gondoltam.. aztán később, már minden gyanús volt (még az adapterre is gyanakodtam, nem e ad rossz feszt... )
Próbálkozok, próbálkozok, csak fogy a türelmem, s a lelkierőm, ... ha nem hardveres a gubanc(remélem nem az), akkor miért nem jók a gyári driverek hozzá!!!!!!!!!!!!?????????
ezt nem értem...
Köszi a segítséget!
ajd szólok, ha lesz fejlemény!, illetve, ha van új ötleted, szólj egyszerre légy szíves (privibe írj, akkor kapok mailt!)
-
Messzilátó
csendes tag
válasz montressor #5137 üzenetére
Megnéztem az eseménynaplót, de abban nem találtam nyomát annak, hogy mit törölhetett esetleg le. Próbáltam a netsh int ip reset parancsot is, de az csak visszaállította alapba a hálózati beállításokat. Vagyis nem vagyok előrébb.
Esetleg valami más ötlet?
(A gép most is a 169.254.x.y tartományból oszt magának címet, és nem találja a dhcp-t adó smc routert, de a fix ip sem jó neki.) -
mzx
senior tag
válasz montressor #5138 üzenetére
koszi szépen
-
demars
addikt
válasz montressor #5166 üzenetére
hjahja az is igaz, h elég lenne, ha csak kiírná h valami hiba van, vagy valami nem tetszik neki... nem kellene egyszerre merevre fagynia...!
Majd meglátjuk, csak a chipsetet tettem fel most erre az xp re! kb 1 órája van fennt az xp
netezni azt kell vele, mert ha nem netezek... akko mit csináljak vele...? h kifagy e a gépAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5169 üzenetére
jaaaaaaaaaaaaa
ilyen progikat nem tettem fel!
tök szűz a XP m
hang driverem sincs! fel tehetem? mert ugye azt beszéltük, h nem kell rá semmi sem...
vga nélkül elmegy azt tudom, de hang driver nélkül, csak speaker hangot ad ki... így necces zenét hallgatni
acrobat reader van fennt... benne volt a zixpébeAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
montressor
aktív tag
válasz montressor #5174 üzenetére
jaa es a billentyut is csekkold le
sponsored by djyuridjyuri: haat ez az, de nem komalom, amikor egy ilyen dolog miatt az egesz gepet fel kell forgatni, atcsekkolni..
de szep volt[ Szerkesztve ]
-
válasz montressor #5166 üzenetére
Nem, a 2-es .net nem tartalmazza az 1-est, sőt a 3-as sem tartalmazza semelyiket sem visszafelé.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
demars
addikt
válasz montressor #5174 üzenetére
értem!
ha a hálót letiltom... s nincs netem.... akko meg minek a gép?????????????
nah de az ügy érdekében mindent! Csak ha hang drivert teszek fel, h filmet leshessek, ahhoz kellene codek is...! ami ugye van! klite 282full-t hasznáálok!
megpróbálom azt is, h letiltom a lan karit!
-
djyuri
őstag
válasz montressor #5175 üzenetére
A bill-t lecsekkoltam...sokszor szoktam évente
Szegény monitort lökte fel majdnem a szemem,amikor rájöttemTHX én is
-
demars
addikt
válasz montressor #5180 üzenetére
msot egy másik gépről netelek... Vistát inkább nem... nincs vele bajom, de azé van az xp, h menjen
net most nincs rajt, eddig nem is fagyott meg mé... bár, nem tettem fel szinte semilyen drivert sem! egy darabig így használom, meglátom, h mi lesz! de a netet sztem ráengedem... mert ez csak kölcsön noti.. (Pi1536)Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5181 üzenetére
nekem mondod.... sz@r vicc lenne a mikroszofttól!!!
-
Messzilátó
csendes tag
válasz montressor #5170 üzenetére
Isten vagy!
Nem adtam volna már érte, hogy esetleg sikerülhet a műtét. De a leírásod tökéletes volt és bevált.
Köszönöm. -
demars
addikt
válasz montressor #5226 üzenetére
most már igen!!
köszi, megpróbálok valamit kezdeni vele...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5231 üzenetére
bakker most néztem, h te is ezt írtad le
bocsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Politika
- Társasjáték topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest