Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jFox
addikt
Szia!
64 bites XP tuti kezeli, csak a driver elátottsága elég gyér. (XP x64)
A sima (32bit) XP-nél fizikai korlátai vannak. Egyszerűen nem tud 4Gb-nál többet címezni, és ebben már benne van a swap-is.
Üdv
jFox--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
whitehand
senior tag
Sziasztok....
lenne egy olyan problémám hogy az xp rendkivül lassan bootol be... most raktam fel ie8-at telepitettem minden frissitést, nod 32, outpost firewall és mégis az üdvözlöképernyöt látom meg az asztal háttérképét majd egy percig a winyo vadi uj ssd de ezt csinálta asima vinyoval is
tapasztalt valaki hasonlót? -
localhost
Közösségépítő
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
félisten
Hali!
[link] Itt minden van, Icon, wallpaper, bootscreen, cursorpack, stb, stb. Kategóriánként sok témával...
Rákeresel a Google-val az XP THEMES-re, akkor rengeteg témát találhatsz még...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
És itt fel van sorolva még néhány másik shell.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zka67
őstag
Ilyesmire gondoltál?
-
captcha
csendes tag
-
Create Restore Points Manually
Only application installations that use a System Restore restorept.api-compliant installer will trigger the creation of a restore point. So it's a good idea to create a restore point manually before you install an application that you suspect won't have one a restorept.api-compliant installer. For example, before installing a screensaver you've downloaded from the Internet or a beta program from a software vendor, you should manually create a restore point. For more information, see the TechNet article, Windows XP System Restore.
To manually create a restore point:
1.Click Start, point to All Programs, point to Accessories, point to System Tools, and then click System Restore.
2.On the Welcome page, click Create a restore point.
3.On the Create a Restore Point page, enter a descriptive name for your restore point, as shown in Figure 3, and then click Create.
[link]
Oldal alja fele.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
félisten
Amúgy meg
EASEUS Todo Backup Home (ingyenes)
Paragon Backup & Recovery 2011 (Advanced) Free (ez is ingyenes)brd #36883
Az nem defragmentálás, az XP nem fogja a háttérben a C partíciót defragmentálni sehogy, nem hogy ütemezve. Az amiről írsz, az semmi más, mint a prefetch előállítja az indítófájlokról a prefetch fájlokat, amit valóban töredezettségmentesít, de ez 5-10 másodperc.
Ha nálad 5-10 perc elteltével el kezd darálni a HDD egy fél óráig, akkor önts bele kukoricát. (tényleg csak poénnak szántam)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
SP hányas az XP? Melyik office-t szeretnéd felpakolni? Ha SP1 vagy 2 van fent, akkor mindenképp telepíts SP3-at avagy Windows Update...
-
Poo
senior tag
ha mákod van akkor alap esetben a rendszergazda felhasználónak nincs jelszava és azzal be tudsz lépni és onnan ki tudod ütni a többi userét, ha be van téve a bejelentkezési segéd akkor 2 szer egymás után nyomd meg az alt+ctrl+dell-t vagy indítsd csökkentett módban és felhasználónak írd be h rendszergazda és jelszó nélkül enter.
vagy van egy linuxos bootolható kis dolog ami visszafejti a jelszavakat de ez nem publikus.
[ Szerkesztve ]
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Воланд
titán
Hiren's BootCD 13.1, ebben van egy pár jelszóvisszafejtős cucc.
Vagy ctrl+alt+del+del, felhasználónévhez Rendszergazda bepötyög, majd enter, ahogy már előttem is írták. De nem kell csökkentett módban indítani ehhez, jó a normál mód is.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
brd
nagyúr
Ja és még az kimaradt, hogy kellhet az XP partíciójára egy javítókonzolból (elindítod a telepítőt, és lesz ilyen lehetőség, de ez nem a telepített XP javítása, hanem javítókonzol) kiadott fixboot is (megnézed, milyen betűjele van a javítókonzolban - elvileg ugyanaz lesz, mint az XP alatt), és ha pl. d:, akkor fixboot d: a kiadandó parancs.
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
Akkor az valószínűleg ún. Extended partition, ezt konvertáltatni (ez előtt mentés javasolt) kell Primaryra, és csak utána lehet aktívvá tenni.
Faterkam: Ez nekem is így működött, néhány file-t hiányolt, de ennek ellenére vagy átmásolta, vagy nem hiányoznak, mert az így telepített XP azóta is hibátlanul működik.
-
brd
nagyúr
Ezzel, ha a Windowsba épített WiFi kezelőben van tárolva az adat. (Nem, nem vírus/spyware, ahogy az oldalon szereplő egyetlen program sem, csak hülyék a vírusirtók.) Ha viszont a WiFi kártya saját programjával kezelted a WiFi-t, akkor utána kell olvasnod, hogy lehet-e egyáltalán ilyet, google a haverod.
-
Doky586
nagyúr
A wifi jelszót nem is kell megjegyeznie mivel otthon a routerbe be van írva, csak rá kell pillantania másik wifis gépről vagy vezetékes gépről.
Annak oka hogy PC-ből kelljen kinyerni a jelszót igy szerintem csak az lehet hogy egy pár percre kölcsönkért laptopról kilopja az illető a wifi jelszót, amivel aztán az utcáról bejuthat az áldozata LAN-jára, az ottani gépekről minden személyes adatot lemásolhat (v törölhet).
de ennek az XP-hez semmi köze ------> OFF
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
De elméletileg... régebben kiséleteztem xp alatt boot logoval, témával, logon képernyővel, egész szépen ment. Bár az aerot nem szerette az xp
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
A WiFree a UPC hotspot szolgáltatása, ami alapesetben minden UPC-s WiFi képes HGW-n aktív, de használatához MyUPC regisztráció kell, illetőleg nem WPA2, hanem MS-CHAP v2 hitelesítést használ!
-
ceia
őstag
Próbáld meg ezzel: jv16 PowerTools Registry Tool-ban az Uninstall Menu. Ha ez sem tudja, akkor nem tudom, mi
Ez az utolsó ingyenes verzió, nálam alapvető program egy XP-s gépre.[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest