- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Hali!
Beteszed a laptopba az XP cd-t, majd beállítod hogy arról bootoljon. Mikor elérsz abba az ablakba, ahol a partíciókat lehet kezelni ott beállítod, hogy mekkorák legyenek és kész.
Nem tudom te hol próbáltad a hdd-t felosztani, de az xp telepítője tudtommal nem kérdezi hogy melyik legyen elsődleges stb..
Az fdsk parancs azonban igen, de inkább hagyd az XP telepítőjére a vinyó felosztását.
Igen az XP lapozófájlját valóban érdemes a leggyorsabb darabra pakolni (ez mindig a hdd abc sorrendben a legelső darabja, általában a c.
Sőt érdemes a lapozófájlt manuálisan beállítani, mert ha a Windows kezeli, akkor az jobban töredezettebbé teszi a vinyót.
Ezt így lehet:
Windows+Break, majd utánna a Speciális fül aztán Teljesítmény sor és ott a Beállításokra.
Majd ismét a Speciális fül, majd a Virtuális memória résznél a Módosítás gombra.
Itt válaszd ki a meghajtót, majd Egyedi módban adj meg két értéket.
A Kezdeti méret és a Maximális méret dobozba egyforma számokat írjál. Így eréred azt, hogy a Windows egyben elkészíti a fájlt és azt fogja használni.
Nem tudom, hogy mennyi ramod van, de én 1GB RAM mellé beállítottam 800MB VRAMot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged