- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
fatal` #38435 üzenetére
mostmár összekavarodtam, ahogy nézem az összesítőket a végén még igazad lesz. csak már akkor nem tudom, mit telefonálgattam...
na, mind1.én is úgy látom, hogy amit én vettem, csak oem volt. legalábbis innen úgy tűnik. és a standard olcsóbb is volt.
sőt valószínű, hogy megint neked van igazad.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
fatal` #38435 üzenetére
akkor én ezen nagyon sokat bosszankodtam, utánajártam, és nem tudom neked produkálni azokat a táblázatokat, mert elérhetetlenek. természetesen nem vettem volna dobozasat 140k-ért, hanem az egyel drágább oemet.
egészen biztos, hogy így volt, mert utána is telefonáltam, mit tudnék tenni, és hogy tényleg így van-e.
amit vásárlás után találtam összehsonlító táblázatot, nem a kerskedő, hanem a microsft oldalán volt.gondolhatod, hgy az eset után rendesen megnéztem.
hiába másolsz be bárhonnan, bármit is.
az lehet, hogy akkor a dobozos verzió listája hibásan volt feltüntetve, és utána korrigálták. de nem hinném. és telefonon is miért mondták volna, hogy van különbéség.megnézem, hogy nem mentettem-e el valahová a táblázatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- FC25 PS5 játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest