- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Steelmanus #11237 üzenetére
Örömmel jelentem: sikerült életet (vagyis XP-t
) lehelni a gépbe, ismét minden a régi.
(Úgy kellett, ahogy az idézett linkben le volt írva, semmi bonyodalom.)
Bocs, hogy ezen vagyok leakadva az XP topicban, de mégis hogy lehet az, hogy az ATI a drivereit aláírás nélkül hagyja? Nem tesztelik le, mielőtt a kezükből kiadnák? Vagy tesztelik, csak lesz@rják?
Tényleg Steelmanus, miért nem szereted a CCC-t?(Csak kíváncsi vagyok a tapasztalataidra, mert őszintén szólva most van először ATI-kártyám és -driverem, és még mindig nagyon szokatlan az nVidiás kártyák és driverek után...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest