Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
válasz
Satrafuckar
üzenetére
sztem is a 32 vs 64 miatt van problémád, külön kell azt
-
Lenry
félisten
válasz
Satrafuckar
üzenetére
próbáltad, hogy fizikailag is teljesen külön vinyóra teszed? vagy egyszerűen letakarítani a 32 est és a 64est is és tisztán kezdeni?
-
Lenry
félisten
válasz
Satrafuckar
üzenetére
huh... nem vagyok otthon, úgyhogy pontos verziószámot nem tudok mondani, de 8.1.xxx...
itt írják, h megy 64 biten is... vhonnan innen le lehet tölteni a demo/trial verziót (csak most nincs időm kikeresni, mert sietek), szedd le és próbáld ki... remélem jó lesz -
Lenry
félisten
válasz
Satrafuckar
üzenetére
csak a Nero-val kapcsolatban tudom mondani, hogy lehet h csak frissíteni kell... nálam jól megy 64 biten, USB-s Samsung DVD-írót használok és hibátlanul, lassulásmentesen ír...
amúgy nekem anno a 32 bites win-t ölte le a 64 bites, amikor mellételepítettem (illetve másik partícióra)
-
Kloss
őstag
válasz
Satrafuckar
üzenetére
Elég ha használod a keresőt

Amúgy feldobod az XP64-et aztán meg is lesz a válasz, hogy a te gépeden gyorsabb-e?
Játékokban nem hinném, hogy különbséget fogsz látni, leginkább az X1300Pro miatt, sztem nálad az a szűk keresztmetszet. -
Kloss
őstag
válasz
Satrafuckar
üzenetére
Tényleg olvass vissza

Én AMD-vel próbáltam, azzal kicsit gyorsabb lett néhány játék. Win lassabban töltődött mint XP 32 alatt. -
törölt tag
válasz
Satrafuckar
üzenetére
eleg csak par oldalt visszaolvasnod

-
Kloss
őstag
válasz
Satrafuckar
üzenetére
Az más

Szerintem teszteld le, próbaképp felrakod egy vinyóra v másik particióra.
Túl nagy változásra ne számíts, főleg mivel kevés 64 bitre íródott program van. -
Kloss
őstag
válasz
Satrafuckar
üzenetére
Hali!
A várható gyorsulás 0% lesz, mert fel sem települ erre a gépre. A P4 nem tud 64 bites kiterjesztéseket, előbb venned kell egy olyan procit, ami támogatja a 64 bitet.
Szóval ebből elég nagy gondok is lehetnek
Szerk: a 6xx procik közül válassz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest