Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Persze hogy kinézem belőled. :)
De egy fórumon nem csak két ember beszélget, hanem mások is olvassák a hozzászólásokat...
Sorry... no offense, peace, meg ilyenek :P
A te megoldásod sem alkalmazható mindenütt, és az enyém sem. Kétségtelen, hogy a tied törvényes, és kockázatmentesebb, és úgy általában ''tisztább'' helyzetet teremt. -
X-COM
nagyúr
tudom én miről van szó
csak azt mondom, hogy amelyik product key feketelistás, akkor azzal a key-jel telepített xp-ken, csak ennek a cseréje után tudsz updatelni
ami egyébként nem is annyira illegális, mivel az msnek van egy scriptje, pont a productkey cseréjére, mert kénytelenek voltak egynéhány corporate keyt is letiltani -
X-COM
nagyúr
erre volt régen egy príma megoldása a microsoftnak a corporate.windowsupdate.microsoft.com alatt, de az a SUS megjelenésével megszűnt
maradt a www.microsoft.com/security
bár nem csodálkoznék, ha valaki szépen összeszedte volna valami egyben letölthető cuccá -
WN31RD
addikt
Nem csak legális Windows-zal lehet felmenni a windowsupdate-re. Rendesen másolt Windowsokkal is, minden további nélkül, XP-vel is.
Persze bármelyik verzióval leszedheted a frissítéseket bármelyik másik verzióhoz, de ha ugyanolyat használsz, akkor kisebb az esélye, hogy esetleg kifelejtesz valamit, mert a windowsupdate szépen megmondja, hogy mi kell. -
WN31RD
addikt
Egy netes géppel, amin ugyanolyan oprendszer van, mint a célgépen, csatlakozol a windowsupdate-hez, és szépen letöltögeted egyenként a javításokat.
Utána írsz egy batch file-t, ami elindítja szépen sorban az összeset ízlés szerint ''/q /n /z'' vagy ''/q /z'' kapcsolókkal (már amelyiknél lehet, a legtöbbnél igen, de egy /? kapcsolóval elindítva mindegyik közli a használható kapcsolókat). A batch file végére odadobod az időközben letöltött ''qchain.exe''-t, és így megúszod egy újraindítással egy rakás hotfix felrakását.
Én pont tegnap csináltam egy update csomagot a W2K-hoz. :) -
Bagoly
senior tag
Olyan szg-re telepítenék windows frissítéseket (sp, patch, minden ami fenn van) amelyik nem csatlakozik internethez. Hogyan lehet letölteni az összes megjelent patchet, hogy kiírhassam cd-re? (Én csak windowsupdate.microsoft.com-os online lehetőséget ismerem, ill. a legégetőbb frissítéseket találom csak a download-nál, nem minden hibajavítást...)
Aktív témák
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest