Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Nincs vele konkrétan semmi bajom, csak annak adtam hangot, hogy évekkel ezelöött már dolgoztam hasonló rendszerrel, és akkor azt sokkal kisebb méretben megoldották.
Amúgy nem foglalkoztam ilyen dolgokkal, javítsatok ki ha nagyot tévedek, de ugye kell egy program, ami egy adott honlapról letölti azokat a fileokat amik még nincsenek meg a saját gépen, ezeket beteszi egy mappába. Aztán a kliensgépeken kell lennie egy automatikusan elinduló programnak, ami belép ebbe a mappába, és az adott gépen adminisztrátori jogokkal elindítja azokat a frissítéseket amiket még nem indított el soha( ezt egy txt file-ban lehetne naplózni). Mindent logolna a szerveren, tehát az embernek csak annyi lenne a dolga, hogy utánanézzen a hibás futtatásoknak.
Hol kell ehhez 10GB?
Másképpen kérdezve, mit kell még csinálnia az adott programnak, hogy ekkora méretüü lett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest