Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- Depression: R.I.P.
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Nincs vele konkrétan semmi bajom, csak annak adtam hangot, hogy évekkel ezelöött már dolgoztam hasonló rendszerrel, és akkor azt sokkal kisebb méretben megoldották.
Amúgy nem foglalkoztam ilyen dolgokkal, javítsatok ki ha nagyot tévedek, de ugye kell egy program, ami egy adott honlapról letölti azokat a fileokat amik még nincsenek meg a saját gépen, ezeket beteszi egy mappába. Aztán a kliensgépeken kell lennie egy automatikusan elinduló programnak, ami belép ebbe a mappába, és az adott gépen adminisztrátori jogokkal elindítja azokat a frissítéseket amiket még nem indított el soha( ezt egy txt file-ban lehetne naplózni). Mindent logolna a szerveren, tehát az embernek csak annyi lenne a dolga, hogy utánanézzen a hibás futtatásoknak.
Hol kell ehhez 10GB?
Másképpen kérdezve, mit kell még csinálnia az adott programnak, hogy ekkora méretüü lett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Konteó topic
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óra topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Crimson Desert
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest