Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Nekem volt hasonló esetem, az explorer kifagyott minden honlapon és fekete képernyöövel megállt a rendszer, csak a reset segített, más böngészöö viszont rendben futott. Az vezetett nyomra, hogy a gép ugyanígy kifagyott, ha rádugtak egy digitális kamerát. ùjrainstalláltam az alaplapi USB drivert, azóta minden jó. Ki érti ezt?
Ha az explorer kinyírta a rendszert, akkor a többi böngészöö miért nem, és viszont? -
regent
aktív tag
Na ez már kicsit árnyalja a képet.

Amúgy megcsináltam amit javasoltál. (törlések). Most a win update azt mondja, hogy nincs fontos telepíteni való. Lehet, hogy valójában felmentek az updatek, de valamiért, továbbra is azt hitte a rendszer, hogy kellenek?
A nem fontos szoftverfrisítések keresése közben azonban lefagyott.
Most nem igazán tudom mi van. -
regent
aktív tag
Nincs vele konkrétan semmi bajom, csak annak adtam hangot, hogy évekkel ezelöött már dolgoztam hasonló rendszerrel, és akkor azt sokkal kisebb méretben megoldották.
Amúgy nem foglalkoztam ilyen dolgokkal, javítsatok ki ha nagyot tévedek, de ugye kell egy program, ami egy adott honlapról letölti azokat a fileokat amik még nincsenek meg a saját gépen, ezeket beteszi egy mappába. Aztán a kliensgépeken kell lennie egy automatikusan elinduló programnak, ami belép ebbe a mappába, és az adott gépen adminisztrátori jogokkal elindítja azokat a frissítéseket amiket még nem indított el soha( ezt egy txt file-ban lehetne naplózni). Mindent logolna a szerveren, tehát az embernek csak annyi lenne a dolga, hogy utánanézzen a hibás futtatásoknak.
Hol kell ehhez 10GB?
Másképpen kérdezve, mit kell még csinálnia az adott programnak, hogy ekkora méretüü lett? -
regent
aktív tag
Up, a #114-es kérdésemre várom a választ.
-
regent
aktív tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Ilyen dolog jól jönne nekem is, de ha ennyi gebasszal jár, akkor megoldom máshogy.
Amúgy ez azért nem semmi, pontosan ilyen megoldással dolgoztunk évekkel ezelöött az
f-prot-tal, ha jól emlékszem a dos-os változattal, most meg kell hozzá 10GB.
-
regent
aktív tag
Megakadt a windows frissítésem.
Van egy frissítés a directx-hez, ami nem akar feltelepülni. Akár az update honlapról akár letöltve kézzel indítom el hibát jelez, és nem frissül. Az azóta kijött többi frissítést ugyan letölti a rendszer, de azokat sem telepíti fel, szóval lehet, hogy általánosabb a hiba. Mindenesetre egy directx-es frissítéssel kezdöödött.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Crimson Desert
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Facebook és Messenger
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest